Dorinel Munteanu, ”serioase probleme de sănătate, care necesită atenție și îngrijire medicală de specialitate”. Oțelul: Suntem la un moment crucial al sezonului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Antrenorul echipei Oțelul, Dorinel Munteanu, are ”serioase probleme de sănătate, care necesită atenție și îngrijire medicală de specialitate”.

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei SC Oțelul Galați, a fost internat în spital după meciul de duminică, pierdut în deplasare, cu Dinamo, scor 1-3. Clubul a anunțat, inițial, că ar fi vorba de o infecție respiratorie, însă problemele de sănătate par să fie mult mai ample, motiv pentru care conducerea clubului face apel la înțelegerea și sprijinul suporterilor.

”Dragi suporteri, parteneri și membri ai familiei Oțelul Galați,

Regret că trebuie să vă informăm despre situația dificilă prin care trece managerul tehnic al echipei noastre, Dorinel Munteanu. În aceste momente, Dorinel se confruntă cu serioase probleme de sănătate, care necesită atenție și îngrijire medicală de specialitate, lucru ce îl împiedică în acest moment să fie alături de staff și echipă.

Vreau să transmit întreaga mea susținere și solidaritate către Dorinel și familia sa în această perioadă dificilă. Dorinel a fost și este o parte integrantă a succesului și istoriei clubului nostru, dedicându-se cu pasiune și profesionalism misiunii sale.

Este mai important ca niciodată să ne unim forțele și să demonstrăm unitatea care definește spiritul Oțelul Galați. Fac un apel public către toți suporterii noștri, parteneri și, în special, membrii asociați cotizanți să fie alături de club pentru a traversa împreună aceste momente. Suntem la un moment crucial al sezonului, atât din punct de vedere sportiv, cât și administrativ, cu procesul de finanțare și licențiere în plină desfășurare.

Unitatea și suportul vostru sunt esențiale pentru a ne asigura că putem continua să luptăm pentru obiectivele noastre. Este esențial ca toți factorii de decizie să păstreze unitatea și coerența în luarea deciziilor, pentru a asigura stabilitatea și continuitatea clubului. Fiecare decizie luată în această perioadă trebuie să fie ghidată de interesul comun și de viziunea pe termen lung a SC Oțelul Galați.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru suportul vostru necondiționat. Vom face tot posibilul să vă ținem la curent cu evoluția situației. Împreună suntem mai puternici și împreună vom depăși toate provocările”, a transmis Cristian Munteanu, managerul general al SC Oțelul Galați, într-o declarație de presă, potrivit site-ului oficial al clubului gălățean.

Citește și: Tehnicianul Mircea Rednic, din nou la spital

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel