Dorin Chirtoacă, mulțumiri aduse lui Daniel Tudorache. Demers în forță: E doar începutul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dorin Chirtoacă a adresat mulțumiri Primăriei Sectorului 1 din Bucureşti, condusă de Daniel Tudorache (PSD).

Așadar, Dorin Chirtoacă i-a mulțumit, prin intermediul unui mesaj publicat pe rețeaua de socializare Facebook, primarului Daniel Tudorache. "Reabilitarea scării principale din parcul Valea Morilor, aprobată de CMC, este un proiect inițiat și semnat de Oleg Poiată, pretor al sectorului Centru, pe 9 mai 2017, la București. Finanțarea vine de la Primăria Sectorului 1 al Bucureștiului, lucru pentru care trebuie să-i mulțumim primarului Daniel Tudorache și Cosiliului Local", a spus Dorin Chirtoacă.

"Este doar un început"

Nu a întârziat să apară și reacția primarului PSD al Sectorului 1, care i-a mulțumit pentru mesajul transmis, asigurându-l că acesta este doar începutul.

"Îi mulțumesc domnului primar Dorin Chirtoacă pentru vorbele bune pe care a găsit de cuviință să le scrie la adresa noastră, a celor de la Primăria Sectorului 1. Îi asigur și pe domnia sa, și pe frații noștri din Chișinău că ajutorul financiar pe care l-am acordat municipalității din Chișinău pentru reabilitarea scării-monument din parcul Valea Morilor este doar un început", a transmis primarul Daniel Tudorache.

"Vom sprijini cu tot ceea ce ne stă în puteri proiectele care promovează cultura națională în Chișinău și care înfrumesețează orașul-frate", a adăugat primarul Sectorului 1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel