Dorin Chioțea și-a anunțat demisia, revoltat pe un ministru tehnocrat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalistul Realitatea TV Dorin Chioțea își anunță prietenii virtuali că demisionează din funcția de consilier personal al ministrului  Tineretului și Sportului,  Elisabeta Lipă, deranjat de reacția demnitarului față de dezvăluirile făcute de  Maria Olaru în cartea autobiografică.

"Ca urmare a declaratiilor doamnei ministru Elisabeta Lipa, imi anunt public DEMISIA de onoare din functia de CONSILIER PERSONAL al dansei. Luni voi face demersurile oficiale. Ii sunt prieten apropiat si stiu ca e o mama devotata, un parinte exceptional, o sotie model. Regret cuvintele sale, sunt convins ca nu reflecta gandirea dumneaei. La randul meu, sunt persoana publica, jurnalist care critica astfel de derapaje si tata a trei copii. Nu pot sa ma asociez cu aceasta situatie nefericita.

PS Alte comentarii in plus nu doresc sa mai fac.", este mesajul postat, vineri, de Dorin Chioțea pe pagina sa de socializare.

Citește și: Dezvăluiri șocante ale unei mari campioane: M-a călcat în picioare

Decizia jurnalistului survine în urma afirmațiilor făcute de ministrul Sportului, Elisabeta Lipă, la GSP, cu privire la dezvăluirile făcute de fosta mare gimnastă Maria Olaru în cartea ei.

Ministrul a spus că ea nu crede că e adevărat ce a scris fosta campioană în cartea sa autobiografică în legătură cu bătăile administrate și cu violența verbală de la lotul național de gimnastică, mai ales în cazul antrenorilor Mariana Bitang și Octavian Bellu. 

"Și, chiar dacă ar fi fost adevărate", a pretins ministrul Tineretului și Sportului, informațiile nu trebuiau tipărite pentru că "alungă copiii de la gimnastică"!

"Nu aveau ce să caute aceste pasaje, era bine să nu fi apărut în carte!".

"Și chiar dacă am fost lovită eu nu o să spun! Dacă mă călcau în picioare sau m-ar fi călcat în picioare, astăzi dacă aș fi fost întrebată despre asta nu aș fi răspuns niciodată!", a continuat Lipă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel