Dorian Popa, SĂLTAT de poliția din Grecia: Aveau mitraliere! Am zis că-mi pun cătușele, mi-au zis să mă pun cu fața la mașină
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Youtube Dorian Popa
Foto: Youtube Dorian Popa
Dorian Popa a fost săltat de poliția din Grecia. 

Dorian Popa a trecut prin momente de panică în Grecia, după ce a fost luat cu asalt de polițiști și percheziționat. Totul s-a întâmplat la Salonic, acolo unde a plecat în weekend pentru a filma câteva videoclipuri pentru canalul său de Youtube.

Vedeta le-a povestit fanilor săi, cu lux de amănunte, despre întreaga experiență neplăcută prin pe care a trăit-o.

Dorian Popa se afla va volanul mașinii în momentul în care a fost oprit de polițiștii eleni, dar nici prin cap nu i-a trecut ce avea să urmeze.

Artistul a fost percheziționat, pus lângă mașină și căutat de autorități în buzunare.

"În viața mea nu am trăit un moment atât de panică, am încercat să mă feresc de lucrurile care îți fac rău în viață, tocmai pentru a nu fi nevoie să trec prin așa ceva. În spatele meu vedeam numai roșu și albastru, am tras pe dreapta, nu înțelegeam ce se întâmplă. Îmi fac semn, cobor din mașină și mă chemau către mașina lor, m-am dus spre ei cu mâinile sus. Mă duc către ei și mi-au zis să mă pun cu fața la mașină, atunci am zis că îmi pun cătușele, mi-au luat mâinile, unul a început să mă percheziționeze. Mi-a scos portofelul, s-au uitat la portofel", a spus Dorian Popa.

Dorian Popa a mărturisit că le-a dat polițiștilor actele mașinii, le-a explicat cine e și ce face de fapt în Grecia. Oamenii legii l-au lăsat să plece, dar Dorian Popa a rămas cu un gust amar după experiența neplăcută prin care a trecut.

"Aveau mitraliere, m-au pus să scot actele, eram fericit că am ajuns la ele. Le-am arătat testul PCR, le-am arătat că sunt youtuber", a mai spus artistul.

Dorian Popa, experiență neplăcută și în Turcia

Dorian Popa a rămas cu un gust amar și în luna decembrie 2021, atunci când a plecat în Istanbul, tot cu mașina, pentru a rezolva niște treburi. Dintre toate actele, Dorian Popa și-a uitat atunci cel mai important act: procura, care nu era originală.

Artistul a fost la un pas să se întoarcă în România. A început să discute cu oamenii legii și le-a mărturisit că este un cântăreț celebru în România. A început să cânte și așa a ajuns în Istanbul.

"Eu aveam o procură, știți că atunci când ieși cu mașina din țară e nevoie de procură pentru că mașina este pe firmă. Eu am făcut atunci pentru Budapesta. Știam că e valabilă trei luni, nu m-am gândit la detalii, mai detalii de atât. Și zilele trecute chiar vorbeam cu Cori, i-am zis că avem pașapoarte, procură nu ne mai trebuie pentru că o avem deja făcută pe trei luni. Am zis că mergem, totul e bine. Eu mergeam la sigur.

Acum am mers noi către vamă, am aberat noi… Până să ajungem la turci, bulgarii ne-au oprit, un domn român ne-a spus că avem problemă cu procura. Noi o aveam pe telefon. Ne-a zis: Domnule, vedeți că procura nu este pentru spațiul extracomunitar, adică nu este pentru țările non-UE și o să aveți probleme la turci, dacă o arătați de pe telefon. Numai Popa putea să pățească așa ceva. Am dat toate telefoanele în țară și în 30 sau 40 de minute aveam noua procură pe care domnul român de la vama din Bulgaria ne-a și printat-o.

Am mers la vamă, m-am pus cu coatele pe tejgheaua lui nenea ăla, i-am întins toate actele și s-a uitat la ceasul meu. E Rolex? Am zis ce vrea ăsta de la mine. I-am zis atunci că sunt cântăreț și l-am întrebat dacă vrea să asculte Tarkan. Și am început să cânt la vamă înainte să intrăm. S-au strâns toți băieții acolo, nu mai contau actele mele, i-am luat de cap. Le-am arătat și Instagram-ul și iată-mă în Istanbul", a povestit Dorian Popa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel