Dorel Onaca, printre noii consilieri ai lui Traian Băsescu
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 28 aug 2012, 15:56
WhatsApp
onaca
onaca

 Dorel Onaca a fost numit, marți, consilier al președintelui Traian Băsescu. În acest fel, președintele Traian Băsescu s-a  recompensat față de Onaca pentru susținerea acestuia în campania  pentru referendumul din 29 iulie.

 Dorel Onaca a stat alături de Traian Băsescu în  perioada suspendării, susținându-l în campania pentru revenirea la Palatul Cotroceni. Sâmbătă, la Constanţa, Băsescu l-a ironizat pe fostul scafandru la restaurantul unde a petrecut cu colegii de facultate spunându-i "Dorele, ai schimbat garajul?".

Onaca va lucra la cancelaria generală şi îşi va folosi cunoştinţele de organizator. Şeful său direct va fi fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu.

 Cancelaria preşedintelui se ocupă cu relaţiile pe care şeful statului le are cu celelalte instituţii, cu relaţiile internaţionale şi cu românii de pretutindeni.

 Fostul senator a avut grijă de sediul de campanie al lui Traian Băsescu în 2009, când preşedintele a candidat pentru un nou mandat la Cotroceni şi i-a fost alături şi în ultima lună, perioadă în care acesta a fost suspendat.      

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?