Donald Trump, mesaj pentru Elon Musk după lansarea reuşită a Crew Dragon
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Preşedintele SUA, Donald Trump, a transmis un mesaj şefului Tesla, Elon Musk, după ce lansarea navetei Crew Dragon, de către NASA şi SpaceX a fost reuşită. 

„Încă o dată, cu mândrie, am lansat astronauți americani la bordul unei rachete americane chiar de aici, de pe tărâm american. În timp ce inaugurăm o nouă eră a călătoriilor spațiale cu echipaj uman, ni se reamintește că America depășește mereu mari provocări. Națiunea noastră este binecuvântată, sunt rezerve nelimitate de talent, tenacitate și hotărâre.

SpaceX a devenit prima companie privată care trimite oameni pe orbita terestră. Elon Musk, felicitări, felicitări, Elon. (Elon Musk s-a ridicat de pe scaun, s-a înclinat către Donald Tump, apoi s-a întors către audiență și a făcut o reverență, în aplauzele acesteia - n.r.)

Am reușit să creăm ceva ce toată lumea invidiază, iar în curând vom ajunge pe Marte și în curând vom avea cele mai grozave arme imaginate vreodată în istorie! Am văzut deja proiectele și nu îmi vine să cred. Statele Unite și-au reluat locul prestigios de lider al lumii. Cum s-a spus des, nu poți să fii numărul unu pe Pământ, dacă ești numărul doi în spațiu.

Dumnezeu să ne binecuvânteze astronauții curajoși, care se avântă acum pe cer. Dumnezeu să binecuvânteze bărbații și femeile de la NASA. Dumnezeu să binecuvânteze America!”, a declarat Donald Trump, conform digi24.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel