Donald Trump, ”capcană senzațională”. Cozmin Gușă: Se va cere desecretizarea discuției Iohannis - Trump. Glonțul de aur ajunge în România
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Iohannis și Trump
Iohannis și Trump
Cozmin Gușă, consultant politic, consideră că stenograma discuției dintre Donald Trump și Volodimir Zelenski este ”o capcană senzațională”, întinsă de președintele american, una care ”i-a rezolvat campania”. 

Consultantul politic consideră că acea stenogramă, pe care Trump, ”tactic și viclean”, a dat-o publicității la o zi după ce i s-a cerut invalidarea, arată preocuparea președintelui american cu privire la ingerința unor foști oficiali americani în politica internă a altor țări, precum Ucraina.

”Anume, fiul lui Joe Biden, care era în conducerea unei mari companii de energie din Ucraina, era să fie pus sub acuzare de către fostul procuror general ucrainean despre care este vorba în convorbirea Trump - Zelenski. Numai că, prin intervenția directă din urmă cu câțiva ani, a lui Biden, în calitate de vicepreședinte SUA, procurorul general a fost dat afară tocmai pentru ca fiul lui Biden să nu fie investigat. Asta este povestea.” a spus Cozmin Gușă, conform Realitatea.net. 

Glonțul de aur al lui Trump contra Biden, direcția România 

Avocatul lui Trump a fost însărcinat în această primăvară-vară să meargă în Ucraina ca să investigheze asta. Biden și-a folosit influența politică în numele SUA, pentru a-și scăpa fiul de o investigație pentru acte frauduloase, de corupție, în Ucraina. La meciul de imagine va câștiga Trump, dar valul acesta al confruntării Trump - Biden va ajunge în România, cu siguranță. S-ar putea ca glonțul de aur al lui Trump contra lui Biden să vină chiar din România. Am și informații. Meciul va începe de la Ucraina și va ajunge în România", a adăugat consultantul politic Cozmin Gușă.

Desecretizarea discuției Trump - Iohannis

”Aș putea să fac un pariu că în scurt timp va cere și desecretizarea convorbirilor de la Casă Albă, din luna august, care s-au purtat între Trump și Klaus Iohannis. Nu am nicio îndoială, o cerere asemănătoare celei făcute lui Zelenski și care îl privește pe Biden i-a fost făcută și lui Klaus Iohannis. Tot din dorința de a depista anumite ingerințe frauduloase ale diplomației americane în politica internă a altor țări. Scandalul ăsta Trump - Biden va aduce și România în prim-plan . Fiți convinși că întârzierea și amânarea audierii și nominalizării ambasadorului Americii și a lui Trump în România are legătură cu acest scandal, Gitenstein - Biden. Dacă democrații vor persista în greșeală și vor cere invalidarea lui Trump, unul dintre argumente va fi și discuția desecretizata dintre Donald Trump și Iohannis din Biroul Oval”, a mai spus Cozmin Gușă la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel