Donald Trump a fost VENTILAT artificial
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Confuzia crește asupra adevăratei stări de sănătate a președintelui american, Donald Trump. Se pare că acesta a fost ventilat artificial.

Mai multe surse credibile au confirmat că Donald Trump a primit oxigen suplimentar la Casa Albă, înainte de a fi transportat la centrul medical Walter Reed, ultimul dintr-o serie de rapoarte care au ridicat îndoieli cu privire la transparența de la Casa Albă și au ridicat îngrijorări cu privire la starea de sănătate reală a președintelui SUA.

Medicul lui Trump, Sean Conley, nu a precizat clar dacă Trump a primit vreodată oxigen în urma diagnosticului de COVID-19. Totuși, Associated Press, New York Times și CNN au confirmat că lui Trump i s-a administrat oxigen suplimentar în timp ce se afla încă la Casa Albă, citând o sursă anonimă care nu era autorizată să vorbească public în această privință, potrivit TheGuardian.

Când au apărut îngrijorările?

Confuzia a început sâmbătă, când o sursă a declarat pentru un raport de la Casa Albă: „Următoarele 48 de ore vor fi critice în ceea ce privește starea de sănătate a președintelui. Încă nu suntem pe un drum clar spre o recuperare completă”. (vezi AICI)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel