Urmărește emisiunea live
Donald Trump, comparat cu J.R. Ewing
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Actriţa Linda Gray, cunoscută pentru rolul Sue Ellen din serialul ''Dallas'', l-a comparat pe preşedintele american Donald Trump cu soţul său din film, JR Ewing, un magnat al petrolului şi personaj negativ în celebra serie de televiziune, relatează joi Press Association.
În ciuda faptului că la începutul acestui an s-au împlinit patru decenii de la transmiterea în premieră a serialului Dallas, Gray a respins ideea că un personaj precum JR Ewing nu ar mai avea astăzi succes la public şi a declarat că Donald Trump, un cunoscut om de afaceri înainte de a deveni lider la Casa Albă, îi aminteşte de fostul său soţ din seria TV.
Avem un preşedinte la fel. Astfel de personalităţi există şi în restul lumii, nu doar aici, a declarat ea pentru Press Association.
 
Acel tip cu personalitate puternică - cu ego, bani, afaceri şi afemeiat
 
Este vorba despre acel tip cu personalitate puternică - cu ego, bani, afaceri şi afemeiat. Mă refer la personalităţi, personalităţi foarte importante. Ca în cazul lui JR, totul se învârte în jurul afacerilor - Cum putem realiza asta? Ce manevre putem face? Descopăr o mulţime de oameni care au averi enorme şi multă influenţă; ei pot influenţa o mulţime de persoane prin modul în care controlează lucrurile, a spus actriţa.
Serialul Dallas a fost transmis iniţial între anii 1978 şi 1991. O continuare a seriei, începută în 2012, nu a reuşit să se bucure de acelaşi succes şi a fost sistată după doi ani. Producţia originală rămâne, însă, una dintre cele mai populare serii TV din istoria Americii şi a fost totodată un succes şi în alte ţări, precum Marea Britanie.
 
Cui se datorează succesul Dallas?
 
Gray consideră că popularitatea Dallas se datorează fascinaţiei telespectatorilor pentru problemele celor bogaţi. A fost o sincronizare perfectă, oamenii au dorit să îi cunoască pe americanii bogaţi cu toate problemele lor. Toată lumea vrea să creadă că dacă ai toţi banii din lume, maşini şi afaceri nu ai probleme. Însă apoi puteai arăta către aceşti bogaţi care aveau o mulţime de probleme, aşa că a fost drăguţ că s-a putut face o comparaţie şi oamenii au putut vedea că vieţile lor erau de fapt frumoase. În plus, a fost un mod minunat de distracţie care i-a distras de la viaţa de zi cu zi, a adăugat Gray, în vârstă de 78 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel