Domnu' Boc, atenție cu Poporu' pe scări!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

“Haosul a fost creat de presa care a incitat la aglomeratie”....Vorbele astea provenite parca din gandirea unei muste ,adanc inspirata de mormanul de materie de un anumit tip din care tocmai degusta ne dau masura uriasei decaderi in care ne aflam. Intr-o lume normala,declaratia in sine l-ar pune la zid pe cel care a comis-o. Pentru ca cineva sa ajunga la coada in urma unei incitari e nevoie de un apel de tipul: stimati fraieri,maine la ora cutare, iesiti cu mic cu  mare din case si asezati-va in fata ghiseului X din cladirea Y. Acest mesaj ar fi trebuit sa fie transmis de presa prin toate canalele pe care le are la dispozitie si rezultatul tot nu era garantat.

Inutil sa-i spui personajului in cauza ca imaginile pe care le vedea la televizor, cu cetateni luand cu asalt ghiseele statului, erau de la evenimente de mult  consumate la momentul aparitiei pe micile ecrane. Mai intai au fost cozile si abaia apoi reportajele difuzate de televiziuni in jurnalele de stiri, dupa principiul simplu ca nu poti obtine un pui de gaina fara sa ai macar un ou.

Eu cred ca aceasta fraza ne da masura decaderii in care noi ne aflam, dintr-un motiv foarte simplu:ministrul cu pricina ,Seitan pe numele sau, nu poate fi banuit de prostie, de lipsa de logica. Aici e vorba de ticalosie. Dansul face precum sefii sai, binecunoscutii Boc si Basescu, inventeza dusmani atunci cand trebuie sa dea socoteala pentru actiunile sale. Decaderea nu e a lui, a colegilor sai, a presedintelui sau a premierului ci a noastra pentru ca ii suportam. Ei nu fac decat sa se aseze confortabil pe varful unui morman de sclavi- asa ne trateaza prin tot ceea ce fac -si sa profite din plin de pozitia pe care noi le-am oferit-o!

In aceeasi zi in care ministrul muncii emitea pe bani publici aceasta obraznicie, un alt oficial cu aspect de manelist caruia ii lipseste acordeonul, sef la ANOFM slobozea plin de tupeu o definitie guvernamentala a imbulzelii la ghisee:ce, ati vazut 500  de oameni la coada?Adica daca ar fi fost 499 sau 300 sau 150 la un ghiseu, nu era nicio problema. Coada inseamna peste 500.....asta e norma, atata valoreaza niste oameni platitori de taxe in ochii baftosului.

Din nou spun, mare decadere, nu a lor, a noastra pentru ca  ii platim si pentru asta mai facem si coada. Luat la bani marunti de presa s-a vazut ca respectiva creatura nu stia nici cat e salariul mediu brut pe economie, nici ce formular trebuie sa completeze cetatenii care au de platit statului noile dari. Raspuns de functionar public: ”ba ,da destepti sunteti voi ziaristii, cei mai destepti. ”In fata unor astfel de defecte scapate in spatiul public ai doua variante: taci si pleci sau te revolti si ii raspunzi neterminatului pe limba lui ca sa priceapa situatia: Ba,da incompetenti sunteti voi astia de la guvern, daca tineti oamenii la coada absolut aiurea ca pe urma sa aratati presei si poporului cat de tari si smecheri sunteti.

De fapt, raspunsul nu e pentru seful ANOFM, pentru Seitan, Boc sau altii ca ei ci pentru cei care au decazut intr-un asemena hal incat accepta umilinta si mai si platesc pentru asta. Cu fiecare insulta care porneste din gatlejurile unor nesimtiti imbuibati de genul celor pe care i-am vazut in aceste zile, creste mormanul de fiinte care isi accepta din ce in ce mai tacute conditia de sclavi.

Si ca sa vedeti ca acolo sus e o intrega strategie bazata pe halul in care ne acomodam  cu umilinta, va mai amintesc si declaratia purtatorului de cuvant de la guvern. Ioana Muntean ne asigura ca ei au vanat doar soferii care sunt platiti pe drepturi de autor! Impecabil!!! Deci de asta i-ati  impuscat pe toti?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel