Domnilor Antonescu și Ponta
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
oana-stanciulescu
oana-stanciulescu

Domnilor lideri ai opoziției, în primul rând vreau să vă rog să terminați cu pomenile electorale. Chiar nu se mai poate! Mă uit cum în ultimii 2-3 ani dați pomeni electorale în dreapta și în stânga. E posibil ca în timp de criză să dați bani parlamentarilor ca să voteze bugetul sau să nu voteze o moțiune împotriva guvernului? Eu cred că este inadmisibil!

Domnilor Antonescu și Ponta, este posibil ca într-un an greu, așa cum o să fie 2012, să cheltuiți pentru achiziții 7 miliarde de euro?

Domnilor Antonescu și Ponta, este posibil să alocați mai mulți bani de la buget pentru serviciile secrete, dar să tăiați din bugetele de la Educație și Sănătate?

Domnilor Antonescu și Ponta, nu credeți că este cazul să nu mai sponsorizați din Fondul de rezervă al primului ministru clientela politică?

Domnilor Antonescu și Ponta, nu credeți că este strigător la cer să puneți în funcții de director toți streaperii din București?

Nu înțeleg de ce nu-i cereți doamnei Procuror general Laura Codruța Covesi să nu mai trimită stenograme din dosare cu iz politic jurnaliștilor prieteni, ba mai mult înțeleg că vreți să-I prelungiți și mandatul ?

Și, în general, nu înțeleg de ce sunteți așa de iresponsabili, cheltuitori, administratori dezastruoși, gata, prin deciziile dumneavoastră, dă duceți România de râpă.

Din declarațiile lui Emil Boc, Traian Băsescu și Elena Udrea înțeleg că nu sunteți în opoziție așa cum greșit, se vede, am înțeles, ci la putere, cu toate pârghiile în mână. Dacă e așa, și nu am motive să nu-i cred, vă rog să terminați cu pomenile electorale și să conduceți țara cu responsabilitate!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel