Dolj: CNI a scos la licitaţie construirea unei săli de sport de 180 de locuri în comuna Cetate
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Compania Naţională de Investiţii (CNI) a scos la licitaţie proiectarea, execuţia şi asistenţa tehnică din partea proiectantului pentru două săli de sport cu tribune de 180 de locuri în comuna Cetate (Dolj) şi comuna Limanu (judeţul Constanta), valoarea totală a investiţiei fiind estimată la 15.415.544 lei fără TVA, sumă împărţită în mod egal pentru fiecare sală.

Potrivit anunţului postat pe e-licitatie.ro, cele două săli de sport vor fi realizate cu fonduri bugetare, autorităţile locale urmând să le primească în administrare la final. Potrivit autorităţilor locale, sala de sport din Cetate, comună cu peste 5.000 de locuitori, va fi construită în curtea Şcolii cu clasele I-VIII din fostul sat Fântâna Banului, la solicitarea Consiliului Local care a pus la dispoziţia CNI un teren de 3.500 de metri pătraţi, iar sala va fi una tip.

Valoarea investiţiei de la Cetate este estimată la suma de 7.707.772 lei fără TVA, din care 3.618 lei ar fi cheltuielile pentru obţinerea şi amenajarea terenului, 142.993 lei - cheltuieli pentru proiectare şi asistenţa tehnică a proiectantului, 7.396.310 lei - investiţia de bază şi 164.851 lei - organizarea de şantier. Criteriul de atribuire a contractului este 'preţul cel mai scăzut', iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 3 iunie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel