Doliu în lumea sportului românesc. Un tânăr fotbalist s-a înecat
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Un tânăr fotbalist a murit înecat într-un lac.

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost găsit înecat în lacul Ghioroc, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad. Tragedia s-a întâmplat sâmbătă, 19 iunie.

Potrivit aradon.ro, băiatul care a murit era Dănuț Radu, un tânăr fotbalist. Acesta ar fi împlinit 20 de ani în luna octombrie. El a început să practice fotbalul la UTA, sub comanda lui Leontin Pința. A trecut pe la Gloria, unde l-a îndrumat Flavius Moisă, iar după aceea a jucat pentru Viitorul Arad. Flavius Moisă l-a luat ulterior el la CS Dorobanți și la Frontiera Curtici. A trecut peste o accidentare gravă la genunchi și fostul său antrenor se aștepta să ajungă un mare fotbalist.

Talentatul mijlocaș dreapta a trecut în 2019 la CS Ineu, unde a jucat mai mult în competițiile de juniori, dar a evoluat și la seniori. A renunțat să mai meargă la antrenamente cu câteva săptămâni înainte de începerea pandemiei de COVID-19. Avea ore după-masă și a decis să pună școala pe primul loc. În această vară urma să facă pasul spre Liga a 3-a, fiind așteptat să înceapă pregătirile cu Gloria Lunca Teuz Cermei, dar nu a mai apucat pentru că sâmbătă a murit înecat în lacul Ghioroc.

 

Un bărbat a fost luat de viitură în județul Neamț. Altul a murit în Galați

Un bărbat de 78 de ani a murit vineri seara, după cea  fost luat de viitură.  Tragedia s-a produs într-o localitate din județul Neamț. Pompierii nemțeni au fost înștiințați că un bărbat a fost luat de viitură în localitatea Almaș din comuna Gârcina. 

Au mers acolo pompierii din Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție cu o barcă și o autospecială pentru stingere. Bărbatul a fost scos din pârâu resuscitat. În pofida eforturilor medicilor, acesta a murit.

Un alt bărbat a murit, tot vineri, după ce a căzut într-o canalizare plina cu apă din orașul Galați. În zonă în care s-a produs incidentul se fac modernizări ale infrastructurii, iar canalizarea și șanțurile din apropiere au fost inundate în urma precipitațiilor de vineri, potrivit Mediafax. Potrivit reprezentanților ISU Galați, apelul la 112 a fost făcut de o femeie care a văzut bocancii victimei în groapa cu apă. Pompierii și un echipaj medical s-au deplasat la locul indicat, dar trupul a fost scos din canalizare de trecători.

        

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel