DOLIU în lumea presei. Un prezentator, cunoscut antivaccinist, a murit de COVID-19
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
DOLIU în lumea presei. Un prezentator, cunoscut antivaccinist, a murit de COVID-19 / Foto: Pixabay
DOLIU în lumea presei. Un prezentator, cunoscut antivaccinist, a murit de COVID-19 / Foto: Pixabay
Un jurnalist, cunoscut antivaccinist, a murit de COVID-19.

Dick Farrel, gazda unui post de radio din Statele Unite, a încetat din viaţă, în urma complicaţiilor provocate de COVID-19, scrie Realitatea.net. Prezentatorul în vârstă de 65 de ani a murit săptămâna trecută. Anunțul a fost făcut de logodnica sa, Kittie Farley.

Jurnalistul era un critic vehement al vaccinurilor dezvoltate împotriva COVID-19 și punea la îndoială eficiența acestora. După ce s-a îmbolnăvit şi a ajuns în stare gravă, Farrel şi-a schimbat părerea și a regretat că nu s-a vaccinat împotriva virusului. Dick Farrel, originar din Queens, New York, a prezentat emisiuni radio în Florida și a fost imaginea publicației de dreapta Newsmax. 

VEZI ȘI: Simptomul CIUDAT al COVID-19 care ar trebui să-ți dea de gândit. Ce au descoperit cercetătorii

Povestea pilotului care nu credea în coronavirus. La 46 de ani a ajuns în comă indusă

Timp de multe luni, Jorge Lis, fost pilot din Valencia (Spania), a fost un negaționist convins în ceea ce privește coronavirusul. El a respins existența virusului, s-a opus vaccinării și a încercat să-și convingă rudele să nu accepte serul, ceea ce a provocat numeroase dispute în cadrul familiei.

La vârsta de 46 de ani, Jorge s-a infectat. Avea o viață sănătoasă și nu avea patologii anterioare, așa că nu a acordat nicio importanță primelor simptome de coronavirus. De la simptome banale, s-a ajuns la internarea lui Jorge la spital. A crezut că va fi externat în câteva ore sau, cel mult, în câteva zile. Din păcate, situația sa a continuat să se înrăutățească, virusul a dus la pneumonie, iar pacientul a trebuit să fie internat la terapie intensivă, unde se află în comă indusă de 15 zile.

Cu toate acestea, fostul pilot a reușit să lase un mesaj familiei sale în care a cerut scuze pentru comportamentul său antivaccinist și conspiraționist. Acum, Jorge pilotează cursa vieții sale, după multe luni crezând că coronavirusul nu există.

VEZI ȘI: Povestea unui sârb care și-a donat toți banii și s-a izolat. S-au făcut trei poduri din banii lui. Acum s-a vaccinat anti-COVID

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel