Doliu în lumea filmului. Un celebru actor a murit la 69 de ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Este doliu în lumea filmului, după ce un actor celebru a murit la vârsta de 69 de ani. Iată despre cine este vorba.

Lumea serialelor este din nou în doliu, pentru că un alt actor care a jucat în producții precum "Tânăr și neliniștit", "Santa Barbara" sau "Pasiuni", producții care au fost difuzate și la televiziunile din România a murit.

Roscoe Born s-a stins la 69 de ani. Actorul l-a interpretat pe Tom Fisher în perioada 2005-2009 în serialul fenomen "Tânăr și neliniștit". 

Mesajul postat de prietena sa

"Cu inima grea împărtășesc vestea morții lui Roscoe Born. A fost un actor și un compozitor incredibil de talentat. Cei care l-au cunoscut știu cât de dedicat a fost cauzelor sociale și politice. Ne va fi dor pentru totdeauna", a scris Deanna Lynne, prietenă și parteneră de afaceri, pe pagină de like a actorului. 

Trecutul lui Roscoe Born

Actorul era singur, însă a fost căsătorit de 3 ori și a avut doar un copil. Primul mariaj a fost cu actrița Adrienne Hampton în perioada 1976-1982, cel de-al doilea a fost cu Randall Edwards, tot o colegă de breaslă în perioada 1985 – 1990 iar cea de-a treia, din care s-a născut fiica Alberta Mary, a fost cu Roberta Weiss în perioada 1994-2000. Ultimul proiect în care a jucat actorul a fost serialul "One Life to Live" din care s-a retras în 2012. Foștii colegi ai actorului sunt afectați de dispariția lui Roscoe Born.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel