Urmărește emisiunea live
Doliu în agricultura românească
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Inginerul agronom Spiridon Plumbu, fost șeful Direcției Agricole Iași între anii 2000 și 2005, s-a stins din viață.  

”S-a stins cu demnitate si curaj dupa o lunga si grea suferinta. Cei care doresc sa îi aduca un ultim omagiu, o pot face la Biserica Beldiman, din Comuna Valea Lupului, unde va avea loc si slujba de înmormântare în ziua de joi, 13 Octombrie 2022, ora 10.30.

Cortegiul funerar se va deplasa la Cimitirul Sf. Petru si Pavel, unde va avea loc înmormântarea, ora 13.00. Dumnezeu sa îl odihneasca în pace si în lumina!”, a fost mesajul familiei.

Spiridon Plumbu a fost șeful Direcției Agricole Iași între anii 2000 si 2005. Desi nu i s-a reproșat nimic din activitatea manageriala, a fost schimbat din functie ”peste noapte”, el preferând să-și înainteze demisia.

A fost înlocuit de  Constantin Arustei, metalurgist de profesie si fost primar liberal al comunei Tomesti. În comparatie cu Plumbu, care era inginer agronom, noul sef al DGA avea o firava legatura cu domeniul agricol, respectiv un curs de management administrativ si de management al fermelor agricole, absolvit în 2003, potrivit ziaruldeiasi.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel