România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 19 oct, 22:38
Doi patroni, amendaţi cu 12.000 lei pentru o nuntă şi un botez
Polițiștii din Galați au oprit două evenimente la care participau zeci de persoane. 

Patronii a două saloane de evenimente din comunele gălăţene Valea Mărului şi Pechea s-au ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, precum şi cu amenzi de 12.000 lei, după ce poliţiştii au descoperit că au organizat o nuntă şi un botez, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi, scrie Agerpres. 

Evenimente cu zeci de persoane Potrivit sursei citate, la botez au participat 40 de invitaţi, iar la nuntă, 70, şi toţi petrecăreţii au fost legitimaţi de poliţişti pentru a se verifica dacă vreo persoană a încălcat interdicţia de a părăsi locuinţa, în cazul în care ar fi bolnav de COVID-19.

Deşi niciunul din invitaţi nu a figurat ca fiind infectat, patronii celor două saloane au fost amendaţi cu 12.000 de lei şi li s-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, pentru că pe raza judeţului Galaţi au fost interzise petrecerile de nuntă sau botez.

În weekend, la nivelul judeţului Galaţi peste 600 de poliţişti din cadrul IPJ Galaţi, jandarmi şi poliţişti locali au verificat respectarea, de către populaţie, a măsurilor de protecţie împotriva coronavirusului.

Sute de sancțiuni aplicate În total, au fost aplicate 320 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 56.400 lei, toate, pentru nepurtarea măştii de protecţie.

Întrucât o parte a comunei gălăţene Iveşti se află în carantină, autorităţile locale le recomandă şoferilor să ocolească zona, alegând rutele ocolitoare: D.J. 255 Izvoarele - Slobozia Conachi - Pechea - ieşire D.J. 251 - Costache Negri - Cudalbi - ieşire D.J. 254 - Griviţa sau D.J. 253 Umbrăreşti intersecţie cu D.J. 254 B - Griviţa. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro