Doi gălățeni infectați cu COVID au plecat cu mașina la un priveghi
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ
Doi tineri din localitatea gălățeană Ivești, infectați cu SARS-CoV-2, au fost prinși când mergeau la un priveghi. Cele două persoane locuiesc într-o zonă aflată în carantină.

Conform Jandarmeriei Galați, un echipaj aflat, marți seară, în filtrul instituit pe DN25, strada Blăjenii de Sus din comuna Ivești, a observat o mașină care mergea către punctul de ieșire din zona de carantină, scrie Mediafax. 

Autoturismul a fost oprit, iar în acesta au fost găsite două persoane: un bărbat de 27 de ani și o femeie de 24 de ani, ambii din zona carantinată.

S-au ales cu dosar penal 

Întrebați despre motivul deplasării și direcția în care intenționează să meargă, cei doi le-au spus jandarmilor că vor să iasă din zona de carantină pentru a merge la priveghiul unei rude.

În momentul în care jandarmii au verificat lista persoanelor aflate în carantină, au observat că cei doi figurează ca fiind infectați cu virusul SARS CoV-2 și carantinați la domiciliu. Cei doi au fost duși acasă, iar pe numele lor a fost întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel