DNA studențesc: Razii în cămine pentru traficanți de locuri de cazare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Noul an universitar este pe cale să înceapă și studenții sunt fie interesați de cumpărarea unor locuri de cazare, fie vor să-și vândă locul din cămin. Dacă toată vara oameni de afaceri, politicieni sau lideri au fost audiați de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA), toamna este rândul DNA-ul studențesc care abia așteaptă să prindă vitori absolvenți cu actele în neregulă. 

Raziile în cămine și acțiunile sub acoperire au fost reluate de DNA-ul studențesc. Cei care încearcă să cumpere sau să vândă locuri de cazare riscă să fie evacuați și să-și piardă banii.

Membrii şi voluntarii DNA-ului studenţesc au organizat deja mai multe acţiuni pentru depistarea celor care fac trafic cu locurile de cazare din cămine, inclusiv a şefilor de cămine sau a administratorilor.

Citește și: Ministerul Educației a acreditat 98 de programe de mastere noi 

Proiectul DNA-ului studenţesc a fost iniţiat în 2006 de UNSR (Uniunea Națională a Studenților din România), în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi cu Consiliul Naţional al Rectorilor, pentru a reduce corupţia în mediul universitar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel