DN7, copaci căzuţi pe şosea. Maşini avariate grav
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Copac - zapada
Copac - zapada
Un autoturism şi un autotren au fost avariate în urma căderii de copaci de pe DN7, unde în cursul nopţii de duminică spre luni s-au prăbuşit pe carosabil 12 arbori, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter. 

"În cursul nopţii, pe DN 7, km. 241 - 247, traficul rutier s-a desfăşurat îngreunat, cu scurte perioade de întrerupere (10 - 15 minute), când traficul s-a desfăşurat alternativ, din cauza unui cablu RDS şi a mai multor copaci, 10 - 12, căzuţi pe carosabil. S-a intervenit rapid pentru degajare, circulaţia autovehiculelor fiind monitorizată şi dirijată în permanenţă de poliţiştii rutieri în colaborare cu lucrătorii de la SDN. Un autoturism şi un TIR au fost avariate in urma căderii copacilor, şoferii continuându-şi deplasarea după eliberarea autorizaţiilor de reparaţie. Nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale majore", a explicat Elena Welter. 

Pompierii au intervenit în cursul dimineţii de luni pentru îndepărtarea unui alt copac căzut pe cablurile electrice pe strada Rahovei din municipiul Sibiu, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Cristina Criveanu. 

Vezi şi: Explozie club Columbia. 13 răniţi

O decizie ANAF ne va afecta pe toți. Suntem buni de plată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel