DN7, BLOCAT în Arad din cauza unei alunecări de teren / FOTO+VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
DN7, BLOCAT în Arad din cauza unei alunecări de teren  /  Sursă foto: Pixbay
DN7, BLOCAT în Arad din cauza unei alunecări de teren / Sursă foto: Pixbay
Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timșoara (DRPD) anunța că din cauza căderilor de pământ, pietriș și vegetație de pe versant, circulația pe DN 7, în apropiere de localitatea Toc, a fost oprită. Drumarii au intervenit pentru a elibera carosabilul de pământul care a căzut de pe versant.

Din informațiile pe care le deținem, primele căderi de pământ s-au produs în cursul nopții, în jurul orei 01:00, dar au blocat doar un singur sens de mers, astfel că s-a putut circula pe un singur fir. În cursul dimineții, un nou val de pământ a alunecat pe carosabil, astfel că, în acest moment, ambele sensuri sunt blocate.

Forțele de intervenție care deservesc zona – ambulanțe, autospeciale de stingere – se vor deplasa la eventualele solicitări pe la sudul Mureșului, pe relația Birchiș-Ususău.

ISU Arad a venit cu precizări

“Având în vedere alunecarea de teren de pe DN 7 din zona localității Toc, comuna Săvârșin informăm că intervenția echipajelor ISU Arad, atât a celor medicale, cât și a celor alocate altor tipuri de risc nu nu este afectată. Garda nr. 2 de intervenție Birchiș va interveni până la limita unde drumul este închis, la fel și Garda nr.1 de intervenție Bârzava.

Echipajele medicale care preiau pacienți din zona Toc vor face deplasarea spre spitale pe drumul județean de la sud de Mureș, Toc-Săvârșin-Birchiș-Bata-Ususău-Lipova”, precizează mr. George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, potrivit Aradon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel