DN 71, Târgovişte - Sinaia va fi modernizat pentru 138,62 milioane de lei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
pietrosita
pietrosita

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a semnat, luni, 29 august, contractul de execuţie şi proiectare pentru reabilitarea DN 71, cu o valoare de 138,62 milioane lei, fără TVA.

Contractul include proiectarea (fazele PT şi DE) - pentru obiectivul "Modernizare DN 71 Bâldana-Târgovişte-Sinaia, km 0+000-44+130; km 51+041- 109+905", şi a fost câştigat, prin licitaţie deschisă, de asocierea Spedition UMB - Consitrans - Iptana.

Valoarea contractului este de 138,62 milioane lei fără TVA. Finanţarea este asigurată prin fonduri de la Bugetul de stat. Proiectarea va dura 2 luni, execuţia 10 luni, iar perioada de garanţie va fi de 10 ani.

Proiectarea va pune câteva probleme, mai ales în zona satului Glod, unde circulația este practic gâtuită din cauza proprietăților care s-au extins până în partea carosabilă.

Totodată, prin modernizarea acestui drum, traseul spre Valea Prahovei va fi înlesnit și pe această variantă, precum și accesul spre Platoul Bucegi, la Cabanele Piatra Arsă, Babele și spre Valea Ialomiței, până la Complexul Peștera, drumuri care sunt în proces de asfaltare în acest moment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel