Dmitri Medvedev în uniformă militară. Detaliul care i-a scăpat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Dmitri Medvedev  Foto: Twitter - Kremlin Pool
Dmitri Medvedev Foto: Twitter - Kremlin Pool
Luni, presa de stat rusă a anunțat că fostul președinte rus Dmitri Medvedev a efectuat o vizită trupelor din regiunea Orenburg, distribuind mai multe fotografii cu acesta în uniforma militară. Dar, un detaliu a atras atenția.

Kremlin Pool, pagina oficială a jurnaliștilor acreditați la Kremlin, a distribuit pe Twitter mai multe fotografii din timpul vizitei lui Medvedev, în prezent vicepreședinte al Consiliului de Apărare al Rusiei. În una dintre fotografiile de propagandă oficialul rus poate fi văzut printr-un binoclu semi-închis, lucru remarcat imediat de internauți, transmite Hotnews.

„Judecând după această fotografie, Dmitri Medvedev a văzut…păi, nu foarte multe”, a glumit pe pagina sa de Twitter și jurnalistul Francis Scarr de la BBC care monitorizează relatările din presa și de la televiziunile din Rusia.

Dmitri Medvedev, declarații belicoase față de Ucraina

Odată considerat o speranță a liberalilor din Rusia, Medvedev s-a remarcat prin numeroasele sale declarații belicoase față de Ucraina și Occident de la declanșarea răboiului în data de 24 februarie.

La doar două zile după declanșarea invaziei, acesta afirma că Rusia nu are nevoie de relații diplomatice cu statele occidentale și că Moscova ar trebui să pună lacăte pe ambasade.

Fostul președinte și premier al Rusiei afirma într-o postare făcută pe canalul său de Telegram în luna iunie că îi „urăște” pe ucraineni și occidentali.

„Sunt adesea întrebat de ce postările mele pe Telegram sunt atât de dure. Răspunsul este că îi urăsc. Sunt niște ticăloși și nenorociți. Vor moartea pentru noi, Rusia. Și cât voi fi în viață, voi face totul pentru a-i face să dispară”, a scris Medvedev.

Vezi și: Rusia susține că apărarea antiaeriană din jurul centralei nucleare Zaporojie va fi consolidată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel