“Dl. Goe şi ai lui” la Edenland
Data publicării:
Autor: Magdalena Popa Buluc
WhatsApp
Foto Mihai Cratofil
Foto Mihai Cratofil
În Parcul Edenland vă puteţi întâlni sâmbătă, 26 august 2017, de la ora 12.30, cu o nouă atracţie: musicalul Dl. Goe şi ai lui , o producție prezentată de Primăria Municipiului București prin intermediul Teatrului Muzical „Stela Popescu”.

Dl. Goe şi ai lui este un spectacol în care cap de afiş este chiar Stela Popescu, în rolul Mam Mare, iar din distribuţie mai fac parte Domnul Goe: Raluca Straia, Mamițica: Andreea Blidariu, Tanti Mița: Ramona Olteanu, Conductorul : Silviu Mihăilă, Autorul: Ștefan Popov, Copilul bâlbâit : Ștefan Fieraru, Alți călători: Adrian Dima, Florian Bala, alături de baletul Teatrului Muzical „Stela Popescu”. Muzicalul este compus de Roman Vlad, scenariul și regia sunt semnate de Dan Tudor, iar coregrafia de Ștefan Soare.

(w670)

Foto Mihai Cratofil

Spectacolul este o tălmăcire contemporană, vie și palpitantă, a schiţelor lui Caragiale, o producţie care îmbină comicul de situaţie cu neprevăzutul, o derulare filmică sub inspirata baghetă regizorală a lui Dan Tudor. Goe, Mamiţa, Mam Mare, călătorii ciudaţi – toţi aşteaptă publicul în trenul buclucaş, în toate gările uitate de Dumnezeu, în care orice se poate întâmpla!

(w670)

Foto Mihai Cratofil


Este prima dată cînd Teatrul “Stela Popescu” apare într-un astfel de cadru, Edenland Park fiind cunoscut ca o destinaţie ideală pentru aventura în aer liber, relaxare şi distracţie în familie sau cu prietenii. Fiind cel mai mare si cel mai sigur parc de aventura din Romania, Edenland Park oferă o varietate largă de activităţi în aer liber, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii de toate vârstele, iar acum găzduieşte şi atractivul spectacol al Teatrului “Stela Popescu”. Aflat la doar 20 de minute distanţă de Bucuresti, pe Str. Cantonului nr. 12, Baloteşti, Edenland Park a creat programe de activităţi pentru toate gusturile, cărora li se adaugă acum şi spectacolul Teatrului “Stela Popescu”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel