Divorț ținut la secret. Piedone, dezvăluire în premieră: „După 30 de ani de căsătorie, s-a întâmplat”. Dragostea pentru altă femeie l-a distrus
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Cristian Popescu Piedone a vorbit, în premieră, despre motivul pentru care s-a îngrășat.

La un moment dat, Cristian Popescu Piedone ajunsese la 220 de kilograme.

Cristian Popescu Piedone s-a născut la 15 februarie 1963, într-o familie privilegiată. Primii ani din viață i-a petrecut la Cairo, acolo unde tatăl său lucra ca diplomat al ambasadei României din Egipt. Ei s-au întors în țară când Piedone avea șapte ani.

„Nu am spus niciodată ce voi zice acum. Și eu m-am întrebat ce s-a întâmplat de m-am îngrășat atât de mult. În liceu eram macho man. După aproape 30 de ani de căsătorie, părinții mei s-au despărțit. Eram copil. S-a întâmplat după ce am venit în România. Tata a luat-o randeaua. Și atunci... să târâi un copil de nouă ani prin tribunale pentru ca judecătorul să-l întrebe „cu cine vrei să rămâi? Cu mama sau cu tata?”... Cum puteam eu să împart dragostea între cei doi și să aleg pe cineva? Îi iubeam împreună... pe amândoi. 

Am considerat că de acolo mi se trage treaba cu kilogramele. S-a întâmplat ceva. Pentru că nativ nu am avut nicio chestie. Părinții mei nu au fost obezi. Lucrurile acestea se întâmplă pe psihic”, a spus primarul Sectorului 5.

Se îndrăgostise de cineva. Dar te îndrăgostești de cineva mai de calitate... sau lași trei copii și crești doi... Și pleci de la palat de cleștar ca să stai în Ferentari la garsonieră...

Întrebat de Cătălin Măruță de ce au divorțat părinții, Cristian Popescu Piedone a zis: „Chestii, socoteli. Îmi aduc perfect aminte, dar este seiful familiei mele. Știu de ce au divorțat și nu aș dori nimănui. Când un om bătrân o ia randeaua... căldura tinereții apuse... Ceva de genul... se îndrăgostise de cineva.

Dar te îndrăgostești de cineva mai de calitate... sau lași trei copii și crești doi... Și pleci de la palat de cleștar ca să stai în Ferentari la garsonieră... Comuniștii nu l-au iertat pentru ce a făcut. Comuniștii respectau familia, integritatea familiei și supremația ei. Dacă greșeai, puteai să fii fruntea, te ardeau cum l-au ars și pe el, adică l-au decăzut din toate pentru că mama a spus ce s-a întâmplat organizației de partid. Partidul a luat act și aia a fost”.

„În tribunal, la nouă ani, am ales să rămân cu mama. Am păstrat legătura și cu tata. Nu m-a abandonat niciodată. Am cunoscut-o, fără să vreau, și pe acea femeie. De atunci au început problemele cu kilogramele și pentru mine acesta a fost șocul. Partidul te decădea, dar respectul pentru el ca om rămăsese. Beneficiile au continuat să curgă. Dar el, ca om, a fost distrus, după alegerea făcută, de sistemul de atunci. A regretat apoi. Mama nu l-a iertat. El a vrut să se întoarcă acasă. Astăzi, mama este îngropată în Cimitirul Belu, iar el este în alt cimitir. Nici în groapă nu a vrut să-l primească. A lăsat asta cu limbă de moarte. A zis că nu vrea să fie îngropată lângă el. L-a iubit mult. A făcut sacrificii pentru el”, a mai zis edilul în podcastul „Acasă la Măruță”.

VEZI ȘI: Fructul preferat al lui Piedone: E foarte bun. Îl recomand dacă vrei să mai faci vreo doi, trei copii - https://www.dcnews.ro/fructul-preferat-al-lui-piedone-e-foarte-bun-il-recomand-daca-vrei-sa-mai-faci-vreo-doi-trei-copii_935296.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel