Diversiunea pe care ar fi făcut-o Dana Nicolaescu, la crematoriul Vitan-Bârzeşti
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
dana ionică dc3
dana ionică dc3

Cenușa lui Sergiu Nicolaescu ar fi fost ridicate de la crematoriul Vitan-Bârzești, dar nu oricum și nu de Dana Nicolaescu.

[caption id="attachment_267542" align="alignleft" width="310"] Foto: adevărul.ro[/caption]

Libertatea scrie că în timp ce toată lumea aştepta în jurul crematoriului să apară Dana, soţia regretatului regizor, pentru a ridica urna cu cenuşă, o maşină a firmei de pompe funebre Anthony, cea care s-a ocupat de serviciile funerare în cazul lui Sergiu Nicolaescu, a adus un sicriu cu un decedat oarecare la crematoriu, în jurul orei 10.00.

Nimeni dintre cei ce pândeau afară nu a bănuit că Dana a creat o diversiune: în maşina funerară se afla şi un reprezentant al familiei Nicolaescu. Acesta a avut misiunea secretă de a merge la conducerea crematoriului şi, cu mare discreţie, să facă formele pentru ridicarea urnei. Ceea ce s-a şi întâmplat. Omul a luat urna a semnat şi a plecat… tot cu maşina mortuară Anthony.

Pe drum însă, “agentul secret” al Danei a schimbat maşina, fiind preluat de un alt autovehicul, care l-a dus, cu tot cu urna în care se afla cenuşa fostului mare actor, la locuinţa din Zambaccian a regizorului, acolo unde îl aştepta Dana Nicolaescu.

    Mai mult: I-a adus urna acasă ca-n filmele poliţiste - Vedete de la noi | Libertatea.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel