Distracție Cu Câini La Mare Artă, la Roaba de Cultură
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
caini_comunitari
caini_comunitari

Asociația Clubul Câinilor Utilitari organizează sâmbătă, 7 septembrie 2013, începând cu ora 18:00, un eveniment special, Distracție Cu Câini La Mare Artă, găzduit de Green Revolution la Roaba de Cultură din Parcul Herăstrău, în cadrul căruia, deopotrivă, părinți, copii, bunici, căței și iubitori de artă se vor bucura de o atmosferă plăcută, de bună calitate. 

Evenimentul oferă, astfel, oamenilor prilejul ca, împreună cu copiii și cățeii lor, să se bucure, printre altele, și de un act artistic: o expoziție de sculptură în aer liber, precum și de o întâlnire cu artistul semnatar, Costache Popescu Ghergani.

Organizatorii sunt convinși că surprizele pregătite pentru vizitatori, dar și locația special amenajată pentru joacă și odihnă vor asigura cea mai amuzantă și relaxantă zi din acest week-end de început de toamnă.

Care este oferta organizatorilor

Pentru că fiecare are nevoie de distracție, Asociația Clubul Câinilor Utilitari a pregătit pentru copii ateliere de creație, unde creioanele colorate și hârtia așteaptă să fie puse la treabă, creațiile și viziunea despre relația om-animal urmând a fi expuse în locuri special menajate.

Patrupedele vor avea și ele partea lor de distracție, fiind pregătite concursuri speciale și amuzante, cu premii atractive: Pista Ispitelor și Biscuitul Zburător.

Nu lipsesc nici demonstrațiile de dresaj, care vor fi oferite de echipa de agility a Clubului Câinilor Utilitari, iar cei mici și cei mari vor putea participa la cursul interactiv “Câinele, prietenul meu”, cu ajutorul căruia participanții își vor însuși noțiuni despre relaționarea și interacțiunea corectă și în siguranță “om-câine”.

Momentele inedite și distractive vor fi surprinse de către echipa Pet Star Foto, un serviciu profesionist dedicat exclusiv fotografiei pentru animale, care a luat ființă în București în anul 2012.

Despre Clubul Câinilor Utilitari

Clubul Câinilor Utilitari (CCU) este o asociaţie fondată în 2010 de o parte dintre membrii proiectului „Dogs for people”, oameni cu o experienţă de peste 10 ani în proiecte sociale. CCU se ocupă cu pregătirea câinilor de utilitate socială, consilierea diferitelor organizaţii guvernamentale sau neguvernamentale în ceea ce priveşte folosirea câinilor utilitari, educarea opiniei publice, dar mai ales a copiilor, despre beneficiile interacţiunii om-animal sau despre câini utilitari şi câini în general.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel