Dispariția micuței Madeleine McCann. Procurorii au noi dovezi împotriva suspectului
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Captură missingpeople.org.uk
Captură missingpeople.org.uk
Procurorii care investighează dispariția micuței Madeleine McCann susțin că au noi dovezi împotriva principalului suspect. Ea a dispărut în urmă cu 14 ani, când se afla în vacanță cu familia.

Procurorii germani au declarat, privind dispariția micuței Madeleine McCann, că au noi dovezi care le „întăresc” cazul. 

Anul trecut, anchetatorii au dezvăluit că Christian Bruckner este considerat principalul suspect al dispariției fetiței. În prezent, bărbatul execută o pedeapsă cu închisoarea pentru o infracțiune sexuală, iar în trecut a mai fost condamnat de două ori pentru „contact sexual cu fete”, scrie Wales Online.

El a fost identificat ca „principalul suspect” pentru prima dată în iunie 2020, la 13 ani de la dispariția lui Madeleine McCann.

Procurorul german Hans Christian Wolters a declarat pentru The Sun în ziua în care Madeleine McCann ar fi împlinit 18 ani că „am adunat noi dovezi care se adaugă cazului pe care îl construim împotriva principalului nostru suspect. Mă tem că nu vă pot spune ce este, dar ne întărește munca. În viitor vom împărtăși detaliile, dar acum nu este momentul. Nu pot dezvălui tipul de dovezi pe care le avem, dar vă pot spune că este ceva ce, coroborat cu celelalte, ne arată că el este cel responsabil.”

El a adăugat că „am insistat întotdeauna că bărbatul pe care l-am identificat drept principal suspect este bărbatul despre care credem că a comis crima și nu căutăm pe altcineva.”

Madeleine McCann a dispărut în 2007

Madeleine McCann, originară din Marea Britanie, a dispărut în 2007, când avea trei ani, în staţiunea portugheză Praia da Luz. Anchetatorii cred că suspectul de 44 de ani, Christian Bruckner, care la acea vreme locuia la doar doi kilometri distanţă de apartamentul de vacanță al familiei McCann, a răpit-o și ucis-o pe fetiță.

De-a lungul anilor, și părinții micuței au fost bănuiți că ar avea o legătură cu dispariția. După anunțul din 2020 cu privire la Christian Bruckner, anchetatorii germani le-au trimis o scrisoare celor doi, prin care i-au anunțat că fetița lor este moartă și că au dovezi în acest sens.

Presa internațională a relatat în ultimul an că într-o rulotă a bărbatului au fost găsite costume de baie pentru copii. De asemenea, bărbatul este bănuit de anchetatori ca fiind responsabil și pentru alte dispariții și crime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel