Disneyland-ul s-a mutat într-un tramvai din Timişoara. A fost filmat bărbatul care se distrează trăgând maneta de siguranţă (video)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Colaj: captură video
Colaj: captură video
Un bărbat a tras manetele de siguranţă în două tramvaie din Timişoara. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă făptaşul s-a ales cu o amendă usturătoare.

Un bărbat în toată firea se joacă, de două zile încoace, cu siguranţa călătorilor din tramvaie şi nu numai. Individul care a blocat circulația tramvaielor în fața Gării de Nord din Timișoara alovit din nou după ce ieri a făcut acelaşi gest. A fost depistat duminică după-amiază, de camerele de supraveghere, când acționează maneta de siguranță într-un alt tramvai. Vatmanul a fost cel care a vizionat camerele de supraveghere montate în garnitură. Imaginile au fost predate poliției care l-au identificat rapid pe individ. Acesta a fost sancționat cu amendă. „În această dimineață (duminica, n.r.), în jurul orei 7.20, un tramvai care circula pe Linia 1 a fost blocat la Gara de Nord, după ce unul dintre călători a acționat maneta de siguranță în mod abuziv. Problema a fost remediată în aproximativ jumătate de oră. STPT a declanşat o anchetă pentru identificarea şi sancționarea persoanei vinovate„, au transmis reprezentantii primariei Timisoara.

Nu e la prima abatere

În urmă cu numai o zi, un alt tramvai a deraiat de pe linii și a ajuns pe trotuar iar mai apoi s-a oprit într-un stâlp, după ce o persoană a tras maneta de siguranță. Se pare că este vorba despre același individ surprins o zi mai târziu încercând să facă același lucru. Din fericire, în momentul deraierii, pietonii s-au ferit și nimeni nu a fost rănit. Reprezentanții Societății de Transport Public în Comun din Timișoara intenționează să îl acționeze în instanță pe bărbat, pentru prejudiciul de imagine adus instituției cat si pentru recuperarea cheltuielilor produse de autobuzele scoase în strada pentru înlocuirea circulației din zonă, până la remedierea situației.

Tramvaie noi, cu defect

Noile tramvaie din Timișoara, cumpărate cu fonduri europene, au devenit subiect de glume pe internet. După multă vreme în depozit, primul tramvai intrat în circulație a rămas blocat în mijlocul traseului. L-au urmat și celelalte. Așa că tramvaiele au făcut cale întoarsă în depozit. Un astfel de tramvai a fost cumpărat de Primăria Timișoara cu 11 milioane de lei. Are sisteme inteligente de frânare, aer condiționat, încălzire în scaune și panouri interactive. Numai că, la primele curse, garniturile au rămas blocate pe șine. Călătorii se plâng pe rețelele de socializare că tramvaiele se strică în fiecare zi pe traseu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel