Discursul lui Putin de la Kremlin. Un profiler vine cu elemente-cheie de la ceremonia de anexare a celor patru regiuni ucrainene
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Profilerul Paul Herinean a făcut câteva remarci privitoare la rușii care au asistat la ceremonia de anexare a celor patru regiuni ucrainene.

Profilerul Paul Herinean a fost prezent vineri seara în studioul Realtiatea Plus, la emisiunea moderată de Călin Cociș, unde a făcut câteva remarci privitoare la discursul ținut la Kremlin de Vladimir Putin cu ocazia ceremoniei de anexare a celor patru regiuni ucrainene:

„Mai interesant decât modul în care vorbește Putin, din punctul meu de vedere, sunt reacțiile celor din sală. Aplauzele și grimasele a 90-95% dintre cei care sunt în sală și care, la sfârșit, se ridică automat, obedienți și îl aplaudă pe Putin. Dacă vă uitați la chipurile celor din sală, foarte puțini sunt cei care încearcă puțin să mimeze câte un zâmbet.

Aceste imagini arată „entuziasmul“ cu care este primit Putin. Când vorbim de leadership, vorbim de lider democrat, autoritar și de o persoană care se consultă cu cei pe care îi conduce. Tot ceea ce vedem în aceste imagini ne arată niște supuși ca în Evul Mediu. Oamenii aceștia știu că, dacă nu sunt obedienți față de lider, li se poate întâmpla ceva. Reacția sălii la ceea ce face Putin este reacția cetățenilor ruși care cred în ceea ce face Putin și îl legitimează fugind efectiv din țară. Nimeni nu este dispus să-și sacrifice propria viață pentru ceea ce vrea să facă Putin“, a spus Paul Herinean.

CITEȘTE ȘI     -    Joe Biden: SUA condamnă încercarea frauduloasă a Rusiei de a anexa un teritoriu ucrainean suveran. Să fim alături de poporul ucrainean atâta timp cât e nevoie!

Putin alături de liderii regiunilor anexate de Federația Rusă

Profilerul Paul Herinean a făcut câteva remarci și față de momentele în care Vladimir Putin a dat mâna cu liderii regiunilor Donețk, Lugansk, Herson și Zaporojie, anexate de Federația Rusă:

„Ceea ce vedem este satisfacție, un moment la care gesturile sunt oarecum stângace în cazul a două persoane (n.r. doi dintre liderii regiunilor ocupate). Ezită, vor să pună ambele mâini, iar acest lucru ne spune că momentul a fost oarecum improvizat. Ceea ce vedem la Putin este zâmbetul de satisfacție. Indiferent de câți ruși mor, indiferent de câți ruși pleacă din țară, el a obținut ceea ce și-a dorit“, a mai spus, la Realitatea Plus, profilerul Paul Herinean.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Discursul lui Putin de la Kremlin. Hartmann: A folosit o sintagmă de Război Rece. Ce-i cel mai important e o mică frază

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel