Directorul Penitenciarului Giurgiu, demis după evadarea unui deținut
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Penitenciarul Giurgiu
Penitenciarul Giurgiu
Administraţia Naţională a Penitenciarelor a propus ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, demiterea directorului Penitenciarului Giurgiu, comisar-șef de penitenciar Marius-Lucian Fulga, după ce un deținut a evadat ascunzându-se în mașina care transporta pâine.

”În urma analizei dispuse la Penitenciarul Giurgiu, ulterior evadării înregistrate de unitatea de detenţie conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a propus domnului Cătălin-Marian Predoiu, Ministrul Justiţiei, emiterea ordinului de încetare a exercitării atribuţiilor de serviciu în funcţia de director, pentru domnul comisar şef de poliţie penitenciară Marius-Lucian Fulga, director al Penitenciarului Giurgiu”, arată un comunicat al ANP.

"Luni, în jurul orei 12:50, Penitenciarul Giurgiu a înregistrat evadarea unei persoane private de libertate care desfăşura activităţi lucrative în proximitatea zonei de acces în unitate. Administraţia locului de deţinere a sesizat de îndată Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu, echipajele mobilizându-se cu rapiditate şi profesionalism. Astfel, persoana în cauză a fost identificată şi capturată pe raza municipiului Giurgiu şi reîncarcerată la ora 13:20", a anunţat ANP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel