Directorul care a concediat 900 de angajați se întoarce la muncă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Directorul companiei Better.com, care a concediat 900 de angajați într-o ședință pe Zoom, se întoarce la muncă. 

CEO-ul Better.com, cunoscut pentru concedierea a 900 de angajați pe Zoom chiar înainte de Crăciun, se întoarce la muncă, scrie CNN. Vishal Garg își reia „îndatoririle cu normă întreagă” ca CEO, potrivit unei scrisori trimise angajaților, marți, de consiliul de administrație al companiei.

Scrisoarea menționa faptul că Garg a folosit concediul pentru a „reflecta asupra conducerii sale, a se reconecta cu valorile care fac compania Better grozavă și pentru a lucra îndeaproape cu un consilier executiv”. 

Scrisoarea companiei de credit ipotecar online către angajați, care a fost obținută de CNN Business, spunea, de asemenea, că o firmă de avocatură externă a revizuit cultura locului de muncă. Compania implementează schimbări, inclusiv adăugarea mai multor manageri și a unui director de resurse umane.

A concediat 900 de persoane apoi și-a luat concediu

În decembrie 2021, Garg a susținut un apel video în care a concediat 9% din forța de muncă a Better.

„Dacă ești la acest apel, faci parte din grupul ghinionist care este concediat. Contractul de muncă al vostru aici este încetat imediat”, a spus directorul general al companiei, Vishal Garg, la începutul lunii decembrie a anului trecut. 

Garg și-a luat concediu la scurt timp după apel. La acea vreme, Better a transmis că angajează o firmă terță pentru a face o „evaluare a conducerii și a culturii”, ale cărei recomandări „vor fi luate în considerare pentru a construi o cultură durabilă și pozitivă pe termen lung la Better”.

Un tată cu 5 copii și-a pierdut locul de muncă înainte de Crăciun

Christian Chapman a fost unul dintre cei 900 de angajați ai Better.com care au fost disponibilizați în urma unui apel Zoom, care acum a devenit viral pe internet, relatează BBC. Tatăl a cinci copii a vorbit despre situația delicată, când a spus familiei sale că nu are un loc de muncă, cu doar câteva săptămâni înainte de Crăciun.

Chapman a descris apelul video ca fiind „insensibil” și „chinuitor”.

”Am cinci copii și o soție și mă gândeam cum să le spun că nu mai am loc de muncă înainte de Crăciun”, a spus Chapman, într-un interviu video acordat BBC. ”Dimineață eram într-o discuție între patru ochi cu managerul meu despre performanțele mele, despre cum totul merge bine și brusc văd că apare acest link pentru ședința video, spunându-ni-se că vom vorbi despre ipotecă”, a mai spus acesta. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel