Directori de spital, mișcare de NEÎNȚELES după ce a fost decretată stare de urgență în România
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Unii directori de spital fac mișcări de neînțeles după ce a fost decretată stare de urgență în România.

Surse DC News din domeniul economic ne-au anunțat că sunt contactați de către directori de spital care cer sponsorizări. Anul trecut, era un demers legitim: spitalele mergeau după sponsorizări, dar anul acesta lucrurile stau diferit. Prin decretul stării de urgență, doar să întindă mâna și să ia pentru că nu există plafon financiar.

Bani pentru echipament de protecție

Directorii de spitale de stat se duc pe la diverse companii să ceară sponsorizări pentru a face rost de bani de mănuși, dezinfectanți și alte echipamente medicale.


Până acum, înainte de criză, spitalele aveau bugetul limitat, dar decretul stării de urgență a ridicat orice plafon. Nu contează ce scrie în buget, cumperi cât ai nevoie în pandemie. Directorii nu au citit acest lucru și merg să ceară donații de la diferite firme în vreme ce există bani de la stat.

Problema este că nu sunt produse. În loc să meargă la furnizori pentru a căuta măști și dezinfectanți, ei în continuare merg să ceară fonduri, ceea ce arată cât de bine pregătiți sunt mulți dintre directorii de spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel