Urmărește emisiunea live
Dincă și-a acoperit fața cu un dosar la ieșire din sediul DIICOT. Avocat: Acum am auzit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Gheorghe Dincă, la ieșire din sediul DIICOT, unde s-a aflat pentru a studia dosarul deschis de procurori pe numele lui, și-a acoperit fața cu un dosar. Claudiu Lascoschi, avocatul acestuia, a fost întrebat despre gestul pe care l-a făcut.

„Gheorghe Dincă a fost surprins în momentul în care ieșea din sediul DIICOT. A venit încă de la primele ore să studieze dosarul. Avea hârtii în mână, și-a acoperit fața. A văzut că sunt foarte mulți colegi jurnaliști care filmează. Și-a acoperit fața și s-a urcat în duba care l-a adus", a spus Roxana Ciucă, miercuri după-amiază, într-o intervenție la Antena 3.

Ulterior, Claudiu Lascoschi, avocat, a făcut o serie de declarații. „A studiat din dosar. Nu a zis nimic. Și eu trebuie să mai vin. (...) El așteaptă să fie trimis în judecată, nu să fie pus în libertate, pentru că nu crede în așa ceva”, a spus avocatul.

„Astăzi doar s-a studiat dosarul, atâta tot”, a punctat acesta.

Întrebat care e starea de spirit al lui Dincă, avocatul a spus: „Relativ bună. Nu este rea. Citește, sigur. Citește mai multe”. 

Ulterior, a fost întrebat despre gestul pe care l-a făcut la sediul DIICOT, acoperindu-și fața cu un dosar: „Nu știu. Nu am știut. Acum am auzit. E dreptul lui să-și acopere fața.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel