Dinamo câştigă în 10 oameni şi este favorită la calificarea în finala Cupei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Dinamo a învins pe Gaz Metan Mediaş cu scorul de 1-0 (0-0) în prima manşă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana la fotbal, chiar dacă a jucat mai bine de o repriză în 10 oameni după eliminarea lui Moţi. Singurul gol al partidei a fost marcat pe final, când Laurenţiu Rus (88) a înscris la o ieşire neinspirată a portarului Buchta. Rus intrase pe teren în min. 67.

Dinamo a câştigat cu şansă, după un meci în care a jucat mai mult de jumătate din timp în 10 oameni şi a fost dominată de Gaz Metan.

Prima ocazie a partidei a fost ratată de Marius Niculae (7), dar Buchta a reţinut lovitura sa de cap. Brazilianul Michel Platini a avut şi el o şansă bună (35), încă goalkeeper-ul ceh a fost la post.

Dinamo a rămas în 10 oameni, după ce Moţi a fost eliminat în min. 39, pentru fault în postură de ultima apărător la brazilianul Vitinho. Echipa lui Ciobotariu a acuzat şocul şi Gaz Metan a ratat deschiderea scorului în min. 41, când iordanianul Bawab a trimis în bară.

Medieşenii au controlat repriza secundă şi au ratat în min. 60 prin Tahar, singur cu Bălgrădean. Marius Niculae a avut şi el şansa de a marca, la una dintre puţinele acţiuni ofensive ale gazdelor, însă Buchta a scos cu un reflex (67). Gaz Metan a mai avut o ocazie bună, dar mingea trimisă de Bawab a fost respinsă de Bălgrădean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel