Dinamo București ar putea fi cumpărat de Mircea Lucescu și Ion Țiriac
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Sursa foto: Facebook/ FC Dinamo București
Sursa foto: Facebook/ FC Dinamo București
Salvarea clubului de fotbal Dinamo București ar putea veni din partea lui Cornel Dinu, Mircea Lucescu și Ion Țiriac.

Cornel Dinu a dezvăluit că este în discuții cu Mircea Lucescu pentru preluarea lui Dinamo București, cât și cu alți oameni de afaceri. În plus, Dinu este pregătit să-l coopteze și pe Ion Țiriac în proiect.

„Am vorbit cu Mircea Lucescu. Este un dinamovist pur sânge, dorește să participe, dar mi-a spus că are rezervele lui față de ce s-a întâmplat în România. A zis că atunci când va reveni în țară va analiza proiectul și dacă va constata că e spre binele lui Dinamo va participa", a declarat Cornel Dinu.

 

Încep discuțiile cu Țiriac

 

„Vom avea o discuție și în acest sens cu Ion Țiriac, care simpatizează Dinamo, iar la finalul anilor 90 chiar a vrut să preia echipa. N-am vorbit deocamdată, dar vom avea în viitorul apropiat o discuție cu domnul Țiriac. Pașii adevărați au pornit deja", a dezvăluit Dinu.

Cei care suntem legați de acest concept avem diferite contacte cu oameni din toate categoriile. Nu evit să spun că sunt oameni potenți, care au dovedit că se poate face profit și fără încălcarea legii. Avem răspunsuri pozitive de la oameni capabili, cu societăți cu profituri mari" a declarat Cornel Dinu la Digi Sport.

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel