Dinamo a transferat un jucător spaniol. A jucat la Eibar, Malaga și La Coruna
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Facebook FC Dinamo Bucureşti
Foto: Facebook FC Dinamo Bucureşti
Dinamo Bucureşti a transferat un fundaş spaniol. 

Fundașul central spaniol Raul Albentosa a semnat un contract cu clubul Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a anunțat managerul sportiv Marius Adrian Nicolae pentru www.fcdinamo.ro. Născut pe 7 septembrie 1988 la Alzira (Spania), Raul Albentosa a evoluat ultima oară pentru bulgarii de la CSKA Sofia, 20 de partide și două goluri în sezonul trecut, 15 în campionatul de la sud de Dunăre, două în Cupa Bulgariei și trei în Europa League.

"Format la juniorii spaniolilor de la Elche, Raul Albentosa a evoluat în carieră pentru Caravaca, Murcia, San Roque Lepe, Recreativo Huelva, Cadiz, Eibar, Derby County, Malaga, Deportivo La Coruna, Gimnastic Tarragona și CSKA Sofia. 93 de meciuri și 6 goluri are Raul Albentosa în prima ligă a campionatului spaniol pentru Eibar, Malaga și La Coruna. 2 este numărul oficial de joc al lui Raul Albentosa la Dinamo București.

Noul jucător al echipei noastre a efectuat vizita medicală și a intrat în programul de pregătire anunțat de antrenorul Gheorghe Mulțescu în cantonamentul de la Săftica", transmit oficialii clubului din Ştefan cel Mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel