Dinamo a ţinut-o în şah pe CFR Cluj în Superligă - Rezultat / Vezi golurile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
FOTO: Freepik @jcomp
FOTO: Freepik @jcomp
Dinamo Bucureşti a ţinut-o în şah pe CFR Cluj, 1-1 (1-0), duminică seara, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii de fotbal. 

Dinamo a reuşit să deschidă scorul prin Hakim Abdallah (10), la primul său gol marcat pentru alb-roşii. Daniel Bîrligea a egalat după pauză pentru CFR (58).

VIDEO

Echipa clujeană a ratat mai multe ocazii mari de gol în acest meci, portarul sloven Adnan Golubovic făcând un meci remarcabil. El l-a blocat min. 53 pe Ciprian Deac în situaţie de unu la unu, iar apoi Vasile Mogoş a şutat în plasa laterală. Nigerianul Philip Otele a ratat incredibil din câţiva metri (62), la centrarea perfectă a lui Mogoş.

Golubovic a fost providenţial a şutul bombă al lui Mogoş (90+2), iar apoi şi la şutul cu boltă al lui Jefte Betancor (90+7). Dinamo a evoluat în echipament negru în acest meci, în care a comemorat 23 de ani de când s-a stins fostul său căpitan Cătălin Hăldan (5 octombrie 2000). Înaintea meciului, pe cubul video al stadionului a fost prezentat un montaj video dedicat lui Cătălin Hîldan, iar înaintea loviturii de start s-a păstrat un moment de reculegere.

În min. 74, minut în care Hîldan s-a prăbuşit pe teren în meciul amical cu Olteniţa din 2000, jocul a fost întrerupt câteva zeci de secunde, iar jucători şi spectatorii au aplaudat. Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, s-a accidentat în min. 8 şi a fost înlocuit cu Matei Ilie. Camora riscă să rateze meciurile naţionalei cu Belarus (12 octombrie) şi Andorra (15 octombrie), din preliminariile EURO 2024.

Dinamo, care nu a mai câştigat de şase etape, venea după patru înfrângeri consecutive fără gol marcat. CFR a obţinut un singur punct în cele trei deplasări la Bucureşti, cu FCSB, Rapid şi Dinamo. Dinamo Bucureşti - FC CFR 1907 Cluj 1-1 (1-0), Arena Naţională - Bucureşti

Au marcat: Hakim Abdallah (10), respectiv Daniel Bîrligea (58). Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj); al patrulea oficial: Ovidiu Robu (Chitila) Arbitru video: Sebastian Colţescu (Bucureşti); arbitru asistent video: Ionuţ Marius Bobe (Bucureşti) Observatori: Irina Mîrţ (Bucureşti) - CCA, Dan Potocianu (Bucureşti) - LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel