Urmărește emisiunea live
Din bărbatul obez a ajuns idolul femeilor
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp

Faceți cunoștință cu Mike Waudby, un tânăr în vârstă de 31 de ani, care a demonstrat că, atunci când ai puțină ambiție, totul se poate.

La un moment dat, bărbatul din imagini a avut probleme cu greutatea, ajungând să cântărească nu mai puțin de 210 kilograme. Acest lucru i-a afectat viața atât de mult încât a încercat să-și pună capăt zilelor, după ce, într-un club, câteva fete i-au spus că arată îngrozitor. Mike și-a revenit și a hotărât că este timpul să facă o schimbare majoră în viața lui. Într-un an și jumătate, bărbatul a slăbit și a ajuns de la 210 la 90 de kilograme.

Pentru a obține un trup de invidiat, tânărul s-a antrenat acasa, cu aparate de gimnastică achiziționate de pe internet. Îi era rușine să meargă la sala de forță pentru că știa că oamenii vor râde de el. Drumul spre marea transformare nu s-a oprit aici! A dat mesele copioase pe diete bazate pe legume și fructe pe care le respectă cu strictețe.În cele 18 luni în care a slăbit aproximativ 114 kg, ajunsese să faca trei ședințe de câte o oră de antrenamente pe zi.  Acum a devenit instructor autorizat de fitness, are o iubită și se declară mulțumit de viața pe care o are, scrie Barnorama.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel