Data actualizării:
Data publicării:

DIICOT a descins la cabana lui Omer Radovancovici. "Prințul Clisurii" ar fi sechestrat o minoră de 14 ani cu handicap mental

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp

DIICOT a descins astăzi și la cabana lui Omer Radovancovici, supranumit Prințului Clisurii.

DIICOT a descins din  nou la cabana de vânătoare a lui Omer Radovancovici, într-un dosar de proxenetism și trafic de ființe umane. Omer Radovancovici, supranumit Prințul Clisurii, fost primar al comunei Pojejena, soțul actualei primărițe, Mira Radovanvcovici. 

Perchezițiile au loc după ce inspectorii de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin ar fi sesizat faptul că o minoră de 14 ani, care suferă de handicap mental sever, ar fi relatat că a fost traficată de Prințul Clisurii.

Fata ar fi fost obligată să întrețină relații sexuale cu îngrijitorul cabanei lui Omer Radovancovici, ar fi fost lipsită de libertate și bătută atunci când ar fi încercat să fugă.

Soția lui ar fi știut tot

În plus, potrivit unor surse citate de expressdebanat.ro, soția lui Omer Radovancovici,Mira Radovancovici, ar fi ascuns faptul că minora s-a aflat în cabana de la Urda și ar fi făcut sub propria semnătură mențiuni neadevărate pentru a-și proteja soțul. Și Mira Radovancovici va da explicații la sediul DIICOT Caraș-Severin în cursul zilei de astăzi.

În plus, tot în cursul zilei de astăzi, organele de cercetare penală au descins la primele ore ale dimineții la casa familiei Radovancovici, a Primăria Pojejena, dar și la școala din comună, de unde au fost ridicate mai multe documente. Acțiunea este continuarea anchetei începută anul acesta, în luna octombrie, când Omer Radovandovici a fost ridicat tot de DIICOT, însă la vremea respectivă împreună cu amanta sa, fiind acuzaţi că au corupt sexual fiica acesteia, în vârstă de 11 ani.

După ce a fost arestat împreună cu amanta pentru mai multe infracţiuni, Prințul Clisurii a fost lăsat în libertate de Curtea de Apel Timişoara, fără niciun fel de restricţie, potrivit Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel