Dieta medicului Fiodor Grigorievici. Slăbești 5 kilograme în 10 zile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Dieta medicului Fiodor Grigorievici Uglov  promite să te ajute să slăbești până la 5 kilograme. Regimul se ține 10 zile.

Profesorul Fiodor Grigorievici Uglov este unul dintre cei mai mari chirurgi din lume și a ajuns până la vârsta de 104 ani. Dieta pe care acesta o recomandă te ajută să slăbești până la 5 kilograme. 

Dieta medicului Fiodor Grigorievici

Dieta medicului Fiodor Grigorievici. Slăbești 5 kilograme în 10 zile. Mic dejun: o ceaşcă de ceai negru sau cafea naturală fără zahăr, iar ulterior se mănâncă un ou fiert cu gălbenuş tare şi 8 prune uscate, înmuiate de seara în apă, scrie clickpentrufemei.ro.

Dieta medicului Fiodor Grigorievici. Slăbești 5 kilograme în 10 zile. Prânz: 200 g de carne de pui fiartă, carne de porc fără grăsime sau pește, o portocală şi 100 g de varză proaspătă sau fiartă, ce poate fi înlocuită cu morcov.

Vezi și: Adevărul despre dietele personalizate. Carmen Brumă: Asta cu mersul la nutriționist...

Dieta medicului Fiodor Grigorievici. Slăbești 5 kilograme în 10 zile. Ggustare: 30 g de caşcaval tare, un măr şi încă o portocală, iar la cină un pahar cu chefir sau lapte acru.

Dieta medicului Fiodor Grigorievici. Slăbești 5 kilograme în 10 zile. Dieta se ţine 10 zile şi are rezultate remarcabile.

ATENȚIE! Chiar dacă este recomadată de un medic, consultă un specialist în nutriție, înainte de a ține această dietă.

Vezi și: De ce să pui lapte în omletă. Trucul bucătarilor profesioniști

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel