Data publicării:

Dieta la ore fixe. Slăbești 10 kg în 4 săptămâni

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Sanatate
WhatsApp

Dieta la ore fixe te poate ajuta să scapi de zece kilograme în patru săptămâni.

Respectarea orelor fixe de masă se referă la o dietă care topeşte zece kilograme în patru săptămâni. Așadar, pentru reuşita acestui regim, masa trebuie servită la anumite ore. Dieta trebuie urmată fără gustări dulci până se ajunge la greutatea dorită.

Exemplu de meniu la ore fixe

Luni

La micul dejun: 100 g iaurt sau kefir, 50 g biscuiţi şi o banană

La prânz: 5o g orez, zece g brânză nu prea sărată, 200 g fasole verde asezonată cu o linguriţă de ulei de măsline şi un măr

La cină: Carne slabă de vită fiartă, 200 g spanac fiert asezonat cu o linguriţă de ulei şi un măr.

Marţi

La micul dejun: 100 g brânză şi două linguriţe de miere

La prânz : 50 g orez fiert, zece g brânză slabă, 200 g legume fierte, o felie pâine integrală, o portocală

La cină: 200 g carne de vită la grătar, 100 g salată de crudităţi asezonată cu două linguriţe de ulei de măsline

Miercuri

La micul dejun: 50 g brânză slabă, 100 g iaurt, două linguriţe de miere

La prânz: 50 g orez, zece g brânză slabă, 100 g salată de crudităţi cu o linguriţă de ulei de măsline şi un măr

La cină: 50 g paste cu suc de roşii, 100 g urdă, 200 g legume crude asezonate cu o linguriţă de ulei de măsline şi un măr

Joi

La micul dejun: 100 g iaurt şi 100g biscuiţi

La prânz: Două ouă fierte, 50 g şuncă, 100 g salată de crudităţi asezonată cu două linguriţe ulei de măsline, 30 g pâine integrală, o portocală

La cină: 50 g orez, 200 varză crudă asezonată cu două linguriţe ulei de măsline şi un măr

Vineri

La micul dejun: 100 g iaurt, 100 g biscuiţi

La prânz: 50 g spaghete cu 100 g ciuperci, 3oo g legume fierte cu două linguriţe ulei de măsline, o banană

La cină: 200 g peşte la grătar cu 20 g măsline verzi, 100 g legume crude cu 3o g brânză rasă cu două linguriţe de ulei de măsline şi o portocală

Sâmbătă

La micul dejun: 50 g brânză slabă, două linguriţe de miere

La prânz: 50 g paste cu dovlecei, 100 g piept de pui la grătar, 100 g salată de crudităţi asezonate cu o linguriţă de ulei de măsline, o felie de pâine integrală şi un măr

La cină :50 g peşte la grătar, o felie pâine integrală, 300 g conopidă fiartă cu o linguriţă de ulei de măsline, un pahar de vin alb

Duminică

Se repetă, la alegere, unul dintre meniuri.

Dieta poate fi urmată de persoanele sănătoase care pot servi masa la ore fixe.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel