Respectarea orelor fixe de masă se referă la o dietă care topeşte zece kilograme în patru săptămâni. Așadar, pentru reuşita acestui regim, masa trebuie servită la anumite ore. Dieta trebuie urmată fără gustări dulci până se ajunge la greutatea dorită.
Exemplu de meniu la ore fixe
Luni
La micul dejun: 100 g iaurt sau kefir, 50 g biscuiţi şi o banană
La prânz: 5o g orez, zece g brânză nu prea sărată, 200 g fasole verde asezonată cu o linguriţă de ulei de măsline şi un măr
La cină: Carne slabă de vită fiartă, 200 g spanac fiert asezonat cu o linguriţă de ulei şi un măr.
Marţi
La micul dejun: 100 g brânză şi două linguriţe de miere
La prânz : 50 g orez fiert, zece g brânză slabă, 200 g legume fierte, o felie pâine integrală, o portocală
La cină: 200 g carne de vită la grătar, 100 g salată de crudităţi asezonată cu două linguriţe de ulei de măsline
Miercuri
La micul dejun: 50 g brânză slabă, 100 g iaurt, două linguriţe de miere
La prânz: 50 g orez, zece g brânză slabă, 100 g salată de crudităţi cu o linguriţă de ulei de măsline şi un măr
La cină: 50 g paste cu suc de roşii, 100 g urdă, 200 g legume crude asezonate cu o linguriţă de ulei de măsline şi un măr
Joi
La micul dejun: 100 g iaurt şi 100g biscuiţi
La prânz: Două ouă fierte, 50 g şuncă, 100 g salată de crudităţi asezonată cu două linguriţe ulei de măsline, 30 g pâine integrală, o portocală
La cină: 50 g orez, 200 varză crudă asezonată cu două linguriţe ulei de măsline şi un măr
Vineri
La micul dejun: 100 g iaurt, 100 g biscuiţi
La prânz: 50 g spaghete cu 100 g ciuperci, 3oo g legume fierte cu două linguriţe ulei de măsline, o banană
La cină: 200 g peşte la grătar cu 20 g măsline verzi, 100 g legume crude cu 3o g brânză rasă cu două linguriţe de ulei de măsline şi o portocală
Sâmbătă
La micul dejun: 50 g brânză slabă, două linguriţe de miere
La prânz: 50 g paste cu dovlecei, 100 g piept de pui la grătar, 100 g salată de crudităţi asezonate cu o linguriţă de ulei de măsline, o felie de pâine integrală şi un măr
La cină :50 g peşte la grătar, o felie pâine integrală, 300 g conopidă fiartă cu o linguriţă de ulei de măsline, un pahar de vin alb
Duminică
Se repetă, la alegere, unul dintre meniuri.
Dieta poate fi urmată de persoanele sănătoase care pot servi masa la ore fixe.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- BANCUL ZILEI: Ați greșit numărul!
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo, chiar în Săptămâna Mare / foto în articol
- Preotul Paul Iulius Negoiță, despre cea mai importantă tradiție de Înviere. Puțini mai respectă de Paște această regulă foarte veche, dar extrem de valoroasă