Dieta care i-a înnebunit pe japonezi
Pentru a se menține la o greutate ideală, japonezele recurg la o dietă care le asigură și necesarul zilnic de vitamina C, magneziu, potasiu, calciu, sodiu, fier, zinc, cupru și mangan.
Dieta durează cinci zile și poți da jos până la 10 kilograme. După cele cinci zile de dietă strictă, simpla introducere în meniu a unei băuturi te va ajuta să-ți păstrezi silueta.
Dieta se bazează pe ceaiul roșu, o bătură care are numeroase beneficii pentru sănătate: scade nivelul colesterolului, combate constipaţia, detoxifică organismul, combate depresia, întăreşte sistemul imunitar. Un alt beneficiu este că diminuează durerile de cap.
Meniul pe 5 zile
Micul dejun - O ceaşcă de ceai roşu cu suc proaspăt de portocale şi o felie de pâine integrală sau două batoane de musli.
Prânz - O salată de orez, o salată de paste rece sau orez cu legume, un fruct şi o ceaşcă de ceai roşu.
Gustare - O ceaşcă de ceai roşu.
Cină - Un bol cu supă de orez, supă sau ciorbă de legume, o porţie de peşte la tavă cu legume sau pui la grătar, o salată de legume, un fruct şi o ceaşcă de ceai roşu.
Există și câteva restricții: dacă ai anemie sau ulcer, nu trebuie să apelezi la această dietă. Nici dacă suferi de oboseală cronică. E bine ca dieta să nu se continue mai mult de cinci zile, notează ele.ro.
Vezi și: Dieta mediteraneană. Ce nu ai voie să consumi în exces
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News