Dide dă de pământ cu USR: INACCEPTABIL! Mi se pare de prost gust / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Facebook Cristian Mihai Dide
Foto: Facebook Cristian Mihai Dide
Activistul civic Cristian Dide a vorbit, într-un video publicat pe Facebook, despre USR, criticând dur lipsa de transparenţă a formaţiunii în ceea ce priveşte modul în care cheltuie banii pe care îi primeşte de la buget. 

"Să vă spun ce am eu cu Dan Barna. În urmă cu un an şi ceva am avut discuţii cu membri de partid din USR. Aceşti oameni se plângeau că nu ştiu ce se întâmplă cu banii, nu ştiau cu ce firme se lucrează, cine are salariu în USR, nu ştiu nimic. Am zis OK, haideţi că fac eu o cerere pe 544 să-mi spună care sunt angajaţii din partid, cu ce salariu au fost angajaţi, nu numele, ci funcţia şi postul pe care au fost angajaţi. (...) Vreau să vă spun că nu am primit nici măcar un refuz. Nu mi s-a răspuns la email. E inacceptabil ca după trei ani de stat în stradă, de strigat pentru statul de drept, pentru meritocraţie, transparenţă şi dialog cu cetăţenii, eu să nu primesc un răspuns de la sediul central al USR. (...) I-am chemat în instanţă,iar Tribunalul Bucureşti i-a obligat pe fond să-mi comunice acele informaţii. Cu toate acestea, ei au zis că nu trebuie să comunice acele informaţii.

Mie mi se pare de prost gust ca un partid care militează pentru transparenţă şi pentru dialog cu cetăţenii să refuze cu vehemenţă să spună ce face cu banii publici plătiţi de voi, pe care ei îi cheltuie", a transmis Cristian Dide.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel