Data publicării:

Diana Șoșoacă zice că este pe locul doi intenție de vot la prezidențiale: ”Băi, mincinoșilor”. Bogdan Chirieac: Jumătate de milion de oameni au votat-o

Autor: Doinița Manic | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / Casian Mitu
Inquam Photos / Casian Mitu
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre șansele Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale.

Diana Şoşoacă, preşedinta SOS România, a spus din faţa clădirii PE de la Bruxelles că va sta câteva luni ca europarlamentar, iar după va ocupa o altă poziție. Astfel aceasta a anunțat că intenționează să candideze la alegerile prezidențiale, unde spune că are șanse.

„Am să duc aici tot ce s-a întâmplat în Parlamentul României, ca să ştie toată lumea de mizeriile şi de scursurile din Parlamentul României (…) Pentru ce a făcut George Simion cu "te agresez s*xual, scroafo", îşi lua trei ani de închisoare cu executare. M-am săturat de mizeria la care am asistat şi la discriminarea la care am fost supusă, la jignirile şi insultele. (…) Imediat după alegeri, deci acum câteva zile, a apărut un exit-poll cu privire la Diana Şoşoacă la prezidenţiale. Păi cum pe mine mă dai cu 5% la europarlamentare, cu 3% la locale şi cu 2,83% pe Bucureşti şi pe prezidenţiale mă scoţi cu 9%? Băi mincinoşilor. Să ne aducem aminte de ultimul exit-poll pe prezidenţiale, când eu eram pe locul 2, în urmă cu o lună”, a afirmat Diana Şoşoacă, în faţa clădirii Parlamentului European de la Bruxelles, într-un video postat de Luis Lazarus pe contul său de Facebook.

Bogdan Chirieac: Mă îndoiesc că la prezidențiale va obține 25% cât să intre în turul al doilea

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat acest subiect la Antena 3 CNN, explicând care sunt, de fapt, șansele Dianei Șoșoacă la președenția României.

"Jumătate de milion de români care au votat pentru doamna Șoșoacă presupun că îi va da nota zece, să știți. A explicat dânsa acolo că vine la președenție, va fi viitorul președinte din decembrie... Jumătate de milion de oameni au votat cu doamna Șoșoacă, români, vor liber și corect exprimat", a spus Bogdan Chirieac despre videoul făcut de Diana Șoșoacă în fața Parlamentului European.

Cât despre șansele acesteia la alegerile prezidențiale, Bogdan Chirieac a declarat: "Dacă la europarlamentare dânsa a obținut 5%, eu mă îndoiesc că la prezidențiale va obține 25% cât să intre în turul al doilea și în turul al doilea ar vedea. Deci ar fi un salt foarte mare, nemaiîntâlnit în istorie, dar poți să știi? Șansele sunt minime, dar repet, nu știu câte șanse îi dădea în mod real doamnei Șoșoacă și cine îi dădea aceste șanse și partidului domniei sale să meargă în Parlamentul European și dânsa este parlamentar european care face live-uri din fața viitorului său loc de muncă. Candidat european, ce să mai vorbim... Altfel cum am putea să o numim pe doamna Șoșoacă?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel