Diana Șoșoacă va RĂZBUNA moartea lui Bogdan Stanoevici: SUSPECTĂ. Anchetatorii să intervină de urgență
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Avocata Diana Șoșoacă a făcut acuzații despre moartea lui Bogdan Stanoevici, despre care spune că este suspectă.

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a declarat la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că ”va răzbuna” moartea actorului Bogdan Stanoevici. 

”Deja am fost contactată de anumite persoane care îmi vor arăta probe care îmi susțin toate temerile mele. Este o moarte suspectă. În primul rând, pe data de 8 decembrie testul de Covid al lui Bogdan era negativ, fusese deja tratat, apoi a luat mai multe infecții nosocomiale, iar tratamentul bolilor sale, pe care le avea din toată viața sa, nu a fost aplicat. (...) Este o suspiciune rezonabilă, nu a fost tratat pentru bolile pe care le avea. Vorbesc în calitate de avocat, solicit organelor de anchetă să intervină în acest caz și de urgență să se efectueze autopsia pentru că se dorește incinerarea domnului Bogdan Stanoevici tocmai pentru a nu mai exista nicio posibilitate de dovadă ulterioară. Sâmbătă ar trebui să aibă loc incinerarea lui Bogdan Stanoevici la Crematoriul București. A solicitat un aparținător legal”, a declarat Diana Șoșoacă. 

Vezi și: Șoșoacă are dreptate. Mesajul care spune tot despre moartea lui Stanoevici, infectat cu noul coronavirus

Bogdan Chirieac, analist politic, a intervenit în cadrul emisiunii televizate, unde a întrebat-o pe senatoarea AUR Diana Șoșoacă dacă Bogdan Stanoevici ”avea dușmani sau persoane care îi doreau moartea”.

”În primul rând, trebuie să urmărim traiectoria lui și să vedem ce s-a întâmplat și ce i s-a întâmplat după ce a candidat la prezidențiale. Noi, eu și soțul meu l-am susținut. De atunci îmi spunea că sunt probleme foarte mari. El a participat cu noi la toate ieșirile în stradă împotriva Covid-ului. Mi-a spus: Diana, nu știu ce mi se va întâmpla mie, dar trebuie să mergi până la capăt și să faci dreptate. Răzbună-ne pe toți”, a mai declarat Diana Șoșoacă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel