Dialog Rareş Bogdan – Gigi Becali, despre... înălţimea lui Iohannis: Cât are, Rareş?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Gigi Becali
Gigi Becali
Vineri seară, Gigi Becali, într-o intervenţie telefonică în emisiunea jurnalistului Rareş Bogdan de la Realitatea TV, a abordat mai multe subiecte, printre care şi... înălţimea preşedintelui Klaus Iohannis.

„Sunt om de afaceri. Vorbesc pragmatic ce mi s-a întâmplat mie, din experienţă. Aveam o participaţiune de 10% la o societate multinaţională. Aveam capital social. În 92, am pornit această afacere. Participaţia mea a fost 2 milioane de dolari. După 20 de ani, când mi-am dat seama că nu câştig nimic, niciun profit am zis, oameni buni, vreau să vând acţiunile. Au spus: îţi dăm ciment de două milioane de dolari. Cum adică, îmi daţi ciment? Ce făceau? Făceau costuri mari pe materie primă şi scoateau banii în offshoruri în paradis fiscal. Bine, m-am certat cu ei. Nu spun toate detaliile. (...) De ce v-am dat acest exemplu? Nu ştiu dacă se poate pune impozit pe cifra de afaceri, dar trebuie totuşi să existe un act de cojocul acestor multinaţionale, nu toate, deci nu toate", a spus Becali, care a continuat cu alte declaraţii.

Ulterior, discuţia a ajuns la înălţimea preşedintelui României:

Gigi Becali: E foarte bine că avem un preşedinte de 1.95. Cât are, 1.95? Cât are, Rareş?
Rareş Bogdan:Da, are 1.95. E înalt.

„Acum a făcut un pas, (...) adică a venit, a pus prim ministru. Nu trebuia ca România să rămână într-o criză", a mai spus, în cadrul intervenţiei telefonice, Becali.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel