Dezvăluiri șocante: Cum a acționat ucigașul de copii din Oravița
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
criminal_cs_640x439_59493300
criminal_cs_640x439_59493300

Ucigașul de copii din Oravița a fost condamnat la închisoare pe viață. O singură fată, de 14 ani, a scăpat din mâinile ucigașului. Lângă ea era sora ei, de 17 ani, înjunghiată de 33 de ori de monstrul cu chip de om. Fata mai mare era în agonie și a reușit să-și sune mama și să-i spună unde este. Fata cea mică și-a ținut respirația și s-a prefăcut moartă pentru ca ucigașul să nu continue să o înjunghie.

Ucigașul, un bărbat de 35 de ani, le-a răpit pe cele două tinere din apropierea casei şi le-a dus la o clădire părăsită aflată la 15 kilometri de oraş. Le-a înjunghiat și apoi le-a aruncat într-un canal de irigații. În anul 2002, ucigașul de copii, Iancu Măran, a fost principalul suspect atunci când o fată de 12 ani a fost ucisă şi incendiată într-o peşteră, scrie RTV.

Avea discernământ!

Criminalul Iancu Măran, în vârstă de 35 de ani, a acționat la fel cum a acționat și în urmă cu zece ani. Inițial, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare și, în urma recursului făcut de procurori și inculpat, a primit închisoare pe viață. Motivarea deciziei arată că fapta a fost "săvârşită cu ferocitate şi fiind de natură a produce oroare". Bărbatul avea discernământ în momentul comiterii crimei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel