România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 05 aug, 12:06
DEZASTRU pe scena politică. Chirieac a dat cărțile pe față: PNL-ul a depăşit PSD-ul la prostie!
Foto Agerpres
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat decizia PSD de a depune plângere penală împotriva PNL, chiar înainte de alegeri.

Anunțul lui Marcel Ciolacu

"Toți duduienii galbeni din Guvern – la PUȘCĂRIE! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului! Voi, hâzilor, toți cei care vă bateți joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpușa și a fura în continuare! Nu sunt bani de măști, nu sunt bani de alocații, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru MITĂ POLITICĂ!!!

Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la București sau le promit în țară tot felul de proiecte și bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat. Cine nu cedează, este amenințat și șantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forța pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunitățile lor. Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniți suntem puternici! Nu pot ei șantaja cât pot românii VOTA! Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape. De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta?

PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu care au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluționat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni!", a anunțat Marcel Ciolacu.

"DNA-ul nu va lua în seamă aceste plângeri"

"Plângerea penală este doar un simbol fiindcă, până de curând, era principalul instrument politic al PNL-ului. Față de orice, de la acţiunile de politică externă, cum a fost dorinţa doamnei Dăncilă, anul trecut, să mute Ambasada României de la Tel Aviv la Ierusalim, urmând exemplul SUA... s-a făcut plângere penală. Acum, probabil, președintele Ciolacu vrea să le arate cum este să faci lucrul ăsta şi să arăţi că, la urma urmei, plângerea penală nu este un instrument politic. În final, să nu avem niciun fel de îndoială că DNA-ul nu va lua în niciun fel în seamă aceste plângeri, în sensul în care orice plângere depusă de PSD nu va fi luată în seamă", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3.

Treceri de la PSD la PNL, înainte de alegeri

"La primari, vorba aceea, sunt prea multe localităţi şi prea multe primării în ţara asta. Este vorba de o reformă administrativă. Primarul trece fiindcă spune că o face în numele populației, ca să primească bani pentru investiţii. Vă daţi seama, cu trei luni înainte de alegeri! Problema este alta: PNL acceptă lucrul acesta. Ani de zile au condamnat PSD-ul pentru aceste treceri. Acum, fac exact acelaşi lucru. PNL-ul a depăşit PSD-ul la prostie. Incompetenţa celor din actualul Guvern este mult peste ce am avut, ca incompetenţi, până acum. Acum, văd că fac tot ce pot să îi ajungă şi la corupţie şi la lipsa totală de principii şi idealuri. Şi uite aşa se deschide calea neo-marxismului în România", a mai spus analistul politic.

Acest articol reprezintă o opinie.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro