Deținut evadat! Autoritățile sunt în alertă
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Mașină de poliție
Mașină de poliție
Autoritățile din România sunt în alertă după ce un deținut a evadat. Au fost instituite filtre pentru prinderea acestuia. 

Un deţinut în vârstă de 41 de ani din Penitenciarul Arad a fugit, vineri, de pe un şantier din Timişoara unde lucra. Deținutul se numește Ion Murariu şi este condamnat definitiv la 4 ani şi 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. El era încarcerat în regim semideschis şi lucra pe un şantier din Timişoara, de unde a evadat.

"În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului şi trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii", a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Arad, Eduard Magold.

Poliţişti şi jandarmi din judeţele Arad şi Timiş îl caută pe evadat

"Menţionăm că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deţinere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani", a mai declarat Magold.

La momentul evadării, deţinutul era îmbrăcat cu tricou albastru, bluză neagră, pantaloni gri-verzui, şapcă neagră, rucsac negru cu litera M pe el şi este tuns "capac", a mai precizat sursa citată.

Vezi și: Vouchere RABLA electrocasnice. AICI te poti inscrie. Cand expira tichetele de reduceri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel